slide show

WeekEND

Hej på er! 

Skönt med helg, jag är helt slut efter denna vecka. Vi har rättat nationella stora delar av veckan men är ändå ganska långt ifrån klara. Det tar verkligen på krafterna. 

I fredags stannade jag kvar på jobbet länge, alldeles för länge egentligen men kände att jag behövde det. När jag kom hem tog jag Aimovig sprutan nr 2 och däckade i en hemsk migränattack, mådde verkligen så himla kasst. Smärta förstör livet otroligt mycket. Jag ser fram emot resultatet efter denna sprutan, efter första mådde jag bättre i ca 2 veckor innan helvetet slog till med full kraft igen. Håll tummarna för mig!
(null)

Igår åt jag först lunch med mamma i stan och på kvällen träffade jag Thea, Anton och Filip för en spelkväll. 
(null)
Mycket rolig och trevlig kväll! Vi älskar att spela spel, Monopol tyckte jag däremot var sjukt drygt haha 😝 vi avslutade kvällen med att spela kotte, har ni kört det kortspelet? Jag spelade det en del när jag var liten men inte kört det på typ 10 år. Så himla kul! Blev en massa skratt. Man är i lag och bestämmer ett hemligt tecken man ska göra när man får fyra likadana kort. Jag spelade med Filip och det blev en riktigt jämn match. Superkul! 

Idag är det söndag och jag måste jobba en del. Tänkte även lägga någon timme på att komma vidare framåt i min bröllopskoordinatorsutbildning. Kommentarer

Måste vara så himla mycket jobb med NP även för lärarna!

Svar: Jaa, det är galet med jobb :(
Carro


Kom ihåg


Trackback