slide show

Tragisk vecka

Här har det ekat tomt i veckan. Det har varit en av de tuffaste veckorna i mitt liv. I lördags fick jag reda på ett mycket tragiskt besked. Min närmaste chef och biträdande rektor på skolan där jag jobbar gick tragiskt bort i lördags. Det kom som en chock, jag tror inte det var förrän idag jag faktiskt förstod att det är sant. 

Jag pratade med henne i fredags, jag var en av de sista som såg henne på skolan. Jag var kvar till kl 19 i fredags och hon gick vid 18. Det var sista gången jag såg henne. Det har verkligen varit en extremt tuff och psykiskt påfrestande vecka. Jag tänkte på henne hela helgen och hela denna veckan har tankarna bara snurrat. Kring döden och kring livet. 

I måndags samlades först personalen och redan där brast det för mig. Sen skulle vi meddela detta till våra elever. Jättestarka har de varit och även mina kollegor, vi har hela veckan stöttat varandra varje minut ❤️
(null)
Idag var det en minnesstund med alla elever på högstadiet på morgonen. Prästen pratade och redan där brast jag i gråt och sedan satte de igång musik och elever och personal skulle gå fram för att tända ljus, det var den absolut tuffaste stunden i mitt liv hittills. Jag var tvungen att springa ut gråtandes från aulan för det blev bara för tufft.

Döden är fruktansvärd och livet är så orättvist. Hon har gått bort medan terrorister, mördare, pedofiler och våldtäktsmän lever. Varför är livet såhär? Varför tas de finaste människorna från jorden alldeles för tidigt medan onda människor än lever? 

Hon var en fantastisk människa, kollega och chef. Fann alltid tid för alla, även om tiden egentligen inte fanns där. Brydde sig om allt och alla och när jag hade tuffa dagar på jobbet fanns hon där med sina kloka råd, varma famn & stora kram. Tack för att du visat mig vad det innebär att ha en fantastisk chef, en chef som berömt och funnits där. Jag kände mig för första gången i mitt arbetsliv oerhört uppskaddad, jag fick höra så mycket fint som alltid värmde hjärtat. Jag kommer aldrig att glömma dig, för evigt saknad. Vila i frid, fina ängel. 🕊❤️Kommentarer

Kom ihåg


Trackback