slide show

Tagg inför NP

Tja från en död tjej, och det är bara måndag...... Jag var kvar till strax före 19 på jobbet (slutar 16.30...) för att fixa allt inför morgondagens nationella prov i svenska med åk 9. Att ha prestationsångest är galet jobbigt, kunde verkligen inte gå därifrån innan jac kände att allt var perfekt och redo inför imorgon. När jag kom hem var mamma arg på mig pga att jag jobbar för mycket. Jag vet att hon bara är rädd om mig och inte vill att jag ska bränna ut mig och gå in i väggen men det är svinjobbigt 😩 Imorgon är det hur som helst dags för NP och jag sov oroligt i natt. Har huvudansvaret i år och har aldrig haft NP innan så det känns nervöst. 
(null)
Dock tror jag inte man kan vara med förberedd än jag är och jag har även förberett eleverna på bästa möjliga sätt. Är övertygad om att de kommer fixa det galant! 

Blev rätt nöjd med mitt lilla skrivbord på scenen i aulan hehe, jag är huvudansvarig så ska sitta där mellan 8.30-12.30. I aulan kommer jag ha 38 elever. 
(null)
Nu ska jag strax sova, måste till jobbet tidigt imorgon för att hämta ut proven. Så nyfiken på hur det kommer vara i år! Jag kommer forfarande ihåg mitt NP från 9an, "Nattliv" hette det 😬 jag var sjukt nervös då men sen visade det sig att det gick bra. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback