slide show

Lördag

Hej på er!
 
Såg ni mello? Jag tyckte fel låt vann, som vanligt.. Det fanns flera stycken bra bidrag i årets final men ingen av dessa vann såklart. Bishara, Hanna & LIAMOO, Anna Bergendahl och Mohombi var mina favoriter. 
 
Hur som helst, imorgon är det söndag och jag ska ha min allra första bröllopskonsultation. Som ni vet pluggar jag till bröllopskoordinator och ska imorgon träffa ett brudpar för en gratis konsultation. Har lagt ner grymt många timmars jobb på att förbereda så det känns såklart lite surt att inte få betalat för allt jobb jag lagt ner men det ska bli spännande att prova på att genomföra en konsultation. Jag är dock väldigt nervös. Som lärare känner jag mig trygg, jag har koll på hur allting fungerar och kan svara på (oftast) alla frågor som uppkommer. Här känns det dock som om jag är vilse i skogen, i och med att jag är i uppstarten har jag såklart inte stenkoll på allting, som min mentor Johanna Kajson t.ex. men övning ger färdighet, right? 
 
Vi hörs imorgon efteråt, så ska jag berätta hur det gått. 
Har absolut ingen rolig bild att bjuda på, hittade denna i arkivet dock. Alltså hur liten var inte Jack?! I augusti början han skolan.. HALLÅ, va?!Kommentarer

Vad spännande med första bröllopskonsultationen! Vi har inte sett mello alls i år :)

Svar: Det var väldigt kul med första bröllopskonsultationen!
Carro


Kom ihåg


Trackback