slide show

Woodbury New York

Dag två i New York tog vi bussen till Woodbury som är en outlet som ligger ca en timme utanför New York. 
 
(null)
I Woodbury finns över 200 affärer och varje affär ligger i ett eget litet hus, det är ett så himla bra upplägg! På bilden ser ni Polo Ralph Lauren affären och då är allt i det huset från Ralph Lauren. Alla affärer låg bredvid varandra runt om i "staden". Woodbury rekommenderas starkt! 
(null)
Tyvärr hade vi väldigt otur med vädret, det ÖSregnade, verkligen öste ner. Vi fick köpa ett svindyrt paraply som sedan blev stulet i en affär, ehh okej. Sista två timmarna klarnade det upp och de såg man den fina grönskande utsikten! 
(null)
De har en food court där en massa olika matställen var samlade, jag tog chrispy chicken och grilled cheese, blir det mer amerikanskt? 
(null)
 
(null)
Där är i princip bara märkesaffärer i Woodbury, men kolla så fint! Där är mellan 20-70% rabatt i alla affärer men sedan lägger de på moms också så visst var det billigare än i Sverige men inga wow priser ändå. 
(null)
 
(null)
Vi gick 19k steg denna dagen haha! 
(null)
Efter att ha shoppat ett x antal timmar fikade vi. Vattenmelon, lemonade och våffla doppad i belgisk choklad var mums! 
(null)
Som vi skrattade åt denna bilden haha, ser ut som en gammal gumma med käpp. 
 
Jag köpte en hel del fint faktiskt, nöjd tjej :-) 
(null)
 
(null)
När vi kom tillbaka till hotellet runt kl 23 åt vi på Shake Shake, har alltid velat prova! Det var verkligen gott, rekommenderas. Dock mådde jag rejält illa efteråt så det blev bara en gång för min del, det var rätt mäktigt. 
(null)
 
(null)
Fina New York <3 utsikt på väg tillbaka till hotellet, jo man tackar. 
 
Nu ska jag snart till sjukhuset och ta 37 sprutor, kontraster kontraster. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback