slide show

SOMMARLOV

Oj vilken hektisk vecka! Sista veckan på jobbet är rolig men otroligt intensiv, eller hela hösten har varit intensiv med nationella prov, slutbetyg för 9orna, alla andra betyg och hela denna veckan. 
(null)
Igår släppte jag fina 9c, som jag kommer att sakna er. Det är helt sjukt <3 
(null)
Efter avslutningen åkte jag till stan för att fixa ögonbrynen och passade på att kolla på studentflaken, tänkt att det var 7 år sedan jag tog studenten, det är helt galet vad dessa år gått snabbt. Det var 00orna som sprang ut, vilka är mina gamla elever, så himla kul! Det var flera som skrek CARRO!!! från flaket när de såg mig hahah. 

Förresten, jag har SOMMARLOV nu!! Så himla skönt. Mina kollegor jobbar nästa vecka men jag är ledig för imorgon ska jag ju till NEW YORK! Obeskrivligt. Tyvärr har jag haft en riktigt skitnatt där jag mått sämst med diabetesen och mår fortfarande inte bra men måste snart packa för har inte packat något alls. Ni som känner mig vet att jag är sämst på att packa lite men till NY är det ju ett måste för jag tänker shoppa mycket hehe så allt måste få plats i resväskan tillbaka också...Kommentarer

Kom ihåg


Trackback