slide show

Liseberg

Åh, igår var en väldigt bra dag på Liseberg med 9c! Alla hade så himla kul. 
(null)
På morgonen var alla supertaggade. Vi kom dit strax efter 11 och sprang direkt till Valkyria som vi verkligen hade sett fram emot. Sanar, Josef, Linuz, jag, Angelina och Ida ställde oss i kön till att sitta längst fram. Man sitter sex stycken i en vagn. Vi var så jäkla nervösa, fyfan den känslan haha. Valkyria var grym! Adrenalinpåslaget efteråt var verkligen på topp. Tyvärr tycker jag Valkyria var alldeles för kort, hade behövt vara minst dubbelt så lång. Tycker faktiskt att Helix är mer "läskig" och roligare än Valkyria även om det är sjukt roligt att åka rakt, rakt ner på Valkyria. 
(null)
Efter Valkyria gick vi direkt till Helix och Atmosfear som jag tycker är såå vidrig. Vet inte varför jag utsätter mig för den varje gång haha men när man väl sitter där är det bara kul. Jag är verkligen inte rädd för någon karusell, tror faktiskt jag skulle våga åka alla i världen 😝 älskar främst sjuka berg-och dalbanor! 
(null)
Vi pausade sedan ett stort gäng för att äta på MAX. 
(null)
Bästa gänget <3 Hade så kul med er! 
(null)
Vi träffade Amanda Strand, så jäkla snygg!! Hon kunde dock inte gå en meter innan någon ny ville ta bild med henne, måste vara himla jobbigt. 
(null)
Vi åkte verkligen såå mycket under dagen. Atmosfear, Helix, Valkyria, Balder, Loke, Uppsvinget och en massa mer. Köerna var ingen katastrof utan vi väntade max 25 min. 

Mycket, mycket bra dag! Älskar Liseberg och 9c :-)Kommentarer

Åååh, vill också till Liseberg!

Svar: Liseberg var superkul :D
Carro


Kom ihåg


Trackback