slide show

Hurra för rökförbud

(null)
Här har ni en tjej som verkligen är glad över det nya rökförbudet som införs från 1 juli i år, rökförbud på bl.a. uteserveringar, lekplatser och utanför entréer. Det var typ det bästa som kunde hända. 
 
Jag har inte kunnat sitta på en uteservering på flera år just pga rökare som har suttit vid bordet bredvid och rökt och rökt där jag har fått andas in rök istället för att njuta av min mat eller fika. Med min migrän tål jag inte röklukt, mår så dåligt. Det stinker verkligen och ger mig migrän direkt, därför är jag otroligt glad över detta förbud. Bara önskar att det kommer att bli förbud på stränder också för fy... 
 
Det blev ett himla liv på sociala medier när förbudet blev officiellt, icke rökare hurrade medan rökare buade och kritiserade allt och alla. Väljer man att röka tycker jag inte det är mer än rätt att inte tvinga icke rökare att andas in passiv rökning. Jag är så emot rökning man kan bli, ingen i min familj röker och jag har aldrig tagit ett bloss i hela mitt liv och tänker inte göra det så länge jag lever. Ungdomar, börja inte röka, det är skit! 
 
Vad tycker du om rökförbudet och varför? Kommentarer

Sååå himla bra! Älskar det!

Svar: Jag med!
Carro


Kom ihåg


Trackback