slide show

Första dagen i New York

Efter första natten på hotellet (så skönt säng, sov som en prinsessa hela veckan) var jag och mamma redo att ta oss an New York! Vi tog taxi, hallå gul taxi - att stå på gatan i New York och vinka in en taxi, check x typ 30, till Century21 som är en stor outlet i New York. 
(null)
Har aldrig tidigare sett så många märkesväskor, accessoarer och kläder samlade på ett ställe. Jag köpte en jättefin Marc Jacobs väska, hittade dock inga kläder där. Kan rekommendera att besöka Century21 även om där är rätt mycket skit också fast en del fynd går att göra. 
(null)
(null)
Njöt av NY city stämningen. 
(null)

(null)

(null)
Vi gick mot One World Trade Center, väldigt häftig byggnad, för att se 9/11 memorial och museet. 
(null)

(null)
Här är 9/11 memorial 🕊 rysningar i hela kroppen, det går inte riktigt att beskriva känslan jag fick när jag stod där och såg alla dessa namn. Jag ska skriva och berätta mer om både memorial och museet senare. Jag är så glad att jag fick uppleva denna fantastiska minnesplats tillägnat den tragiska händelsen 9/11. 
(null)

(null)
Det började regna så vi begav oss mot museet som ligger precis bredvid minnesplatsen. Det var verkligen ett intressant museum som jag rekommenderar. Ladder 3 var en av brandbilarna som blev totalförstörd under attacken. Alla brandmän som hjälpte till och satte sina liv på spel, all heder till er. Ser verkligen upp till brandmän överallt i världen, vilka hjältar de är.
(null)
Så himla bra första dag i NY.

Nu ska jag alldeles strax sova, är inte jättetrött men vill försöka komma tillbaka till den rätta dygnsrytmen igen. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback