slide show

Countdown

Snart är det juni och det är en månad jag verkligen tycker om, framför allt i år! Det tunga läsåret börjar närma sig sitt slut, betygen är satta (eller på tisdag i alla fall) och man kan börja rensa på skrivbordet. Älskar känslan av "nystart". I år slutar mina älskade 9or grundskolan så det står extra mycket roligt på schemat. Jag vill verkligen inte att de ska sluta men det går inte att stoppa tiden så jag får helt enkelt se fram emot det sista roliga vi har tillsammans. 
 
6 juni, Liseberg
På torsdag ska jag och 9c till Liseberg på klassresa! Vi är så galet taggade haha, vi pratar om det varje dag. Det ska bli så fantastiskt kul att spendera hela dagen med dessa ungdomar och Liseberg är ju typ bland det absolut roligaste jag vet. Vi är taggade på Valkyria! 
 
11 juni, avslutningsfest 
Från förra årets avslutning med bästa tjejerna! (Ja, jag har tillåtelse att lägga upp bilden). Varje år när 9orna slutar är det avslutningsfest, förra året var första gången jag var med och det var en riktigt rolig kväll. I år slutar mina 9or så jag ska både hålla tal och få tal (hoppas jag hehe), ska bli väldigt roligt <3
 
12 juni, spexdag
9orna ska klä ut sig och vi ska karnevalståg, alltså att alla 9or går i ett lång tåg och lever life medan resten av högstadiet hejjar på. Dagen avslutas med fotbollsmatch mellan lärarna och 9orna. 
13 juni, klassens dag 
Sista heldagen med älskade 9c, åhhh... <3 Vi ska in till Hässleholm för att bowla och äta lunch tillsammans. 
14 juni, avslutning 
Garanterad gråtfest, jag kommer lätt gråta en skvätt eller två. Vill inte att denna dagen ska komma faktiskt, det är sista gången jag träffar hela 9c och det gör ont i hjärtat. Jag har en sådan separationsångest, hur ska jag klara mig utan mina underbara 9or nästa år. De kommer för alltid ha en varm plats i mitt hjärta. 
 
16 juni, New York 
Om två veckor åker jag till New York, kan verkligen inte förstå det. En dröm jag haft i otroligt många år ska äntligen besannas. Har aldrig sett fram emot en resa så mycket som den här, wow. 
 
6 juli, Spanien 
Som jag längtar efter att vara tillbaka på detta ställe, havet i Spanien är ju helt makalöst vackert, bara kolla färgen på vattnet. Jag längtar efter att få känna mig såhär fräsch igen, efter att känns solens varma strålar på ansiktet och vinden i håret. 1 månad kvar <3
 
1 augusti, Grekland 
Att avsluta sommaren med en vecka i Grekland gör mig så lycklig. 
 
Någonstans i sommar, Polen
Vi ska ju också till Polen såklart, som varje sommar. Antingen före Spanien eller efter, vi har inte bestämt datum än. 
 
29 december Österrike
Avslutar 2019 och firar in 2020 i Österrike, Zell Am See. Detta blir min första vintersemester någonsin och jag är så taggad. Hoppas på mängder av snö och ett par magiska dagar.Kommentarer
» Lena

Många spännande resor framför dig. Ser fram emot att få läsa om dem sedan :D

Svar: Kul att du vill hänga med på bloggen och läsa om mina resor :D
Carro

Men åh, så mycket kul du verkar ha framför dig :D

Svar: Jaa, juni blir en rolig månad :D
Carro


Kom ihåg


Trackback