slide show

Tre boktips

Dessa tre böcker läste jag ut i Spanien under veckan jag var där och jag måste tipsa er om alla tre för de är toppen. 
(null)
Ta mig tillbaka av B.A. Paris är en psykologisk thriller som man till slut blir lite mindfuckad av. Den handlar om en kille som heter Finn och hans tjej Layla som försvann spårlöst under ett stopp vid toaletter på väg hem från en resa. Efter många år ska Finn gifta sig med Laylas syster men då börjar märkliga saker hända, Layla gör sig påmind. Lever hon? 

Skamvrån av Sofie Sarenbrant är ännu en bok i serien om Emma Sköld, jag har läst alla tidigare, Sofie skriver fantastiskt bra. Den handlar om polisen Emma som löser nya fall i varje bok, denna boken har psykisk ohälsa som tema och var väldigt intressant, tänkvärd och bra! Himla rätt i tid också. 

Sammanbrott, även den av B.A. Paris, denna är också en psykologisk thriller och handlar om Cass som åkte förbi en kvinna som satt i en bil, det visade sig att kvinnan blev mördad under natten och nu tror Cass att mördaren är ute efter henne. Boken blir väldigt verklig, känns så realistiskt. Mycket bra! 
Kommentarer

Boktips uppskattas!!
Om du gillar psykologiska thrillers, så läste jag en härom veckan som var riktigt bra. Författaren heter Greer Hendricks och boken hette den andra kvinnan. Läste ut den på knappt två dagar👍

Svar: Men jaaa, den verkar SÅ spännande! Klickade hem nyss från Adlibris :) Tack! Jag tar också tacksamt emot boktips, älskar det.
Carro


Kom ihåg


Trackback