slide show

Poland

Ännu en dag i Polen lider mot sitt slut. Jag har tagit det ganska lugnt på bildfronten, har faktiskt inte haft kameran med mig en enda gång för jag har helt ärligt inte orkat. 
(null)
Idag började jag dagen med att äta på Berlin kebab, jag gillar egentligen inte kebab men denna är så god och den enda jag äter. 
(null)
Därefter var det dags för min och mammas årliga tradition här i Polen, bio :-) det stod mellan Alladin och Lejonkungen, jag tänkte boka biljetter till Lejonkungen men när jag såg hur full salongen var ångrade jag mig, orkar verkligen inte med så mycket folk så det blev Alladin istället och tur det för filmen var riktigt bra! En höjdare. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Sedan blev det shopping, vi åkte till två olika köpcentrum men jag hittade nästan ingenting idag, bara de två tröjorna ni ser ovan. Linnet är beiget, jättefint faktiskt! Älskade byxorna men tyvärr var de för stora så det blev inget köp. 
(null)
Avslutade med middag på China Town där jag åt anka, alltså den var så galet god! Himmelsk verkligen. Anka är bland det godaste vi har på denna jord, älskar det! Har ni smakat anka? Det är väldigt många som aldrig gjort det nämligen, du har ni gått miste om något... 

Nu ligger jag med värsta migränen i sängen, har varit ett par riktigt kassa migrändagar här i Polen, mår skit varje dag faktiskt. Ska ta en tablett och sova. Imorgon kommer mammas bästa kompis till Szczecin, de har varit kompisar sedan gymnasiet och vi träffar henne varje år. Vi ska till största köpcentet och spendera hela dagen där, jag är så taggad! 
Kommentarer

Verkligen så tråkigt att läsa att du aldrig får vara fri från den där förbenade migränen :(

Svar: Är SÅ trött på det! :(
Carro

» Lena

Äsch man behöver inte ta bilder jämnt.
Jag måste verkligen pallra mig iväg och se Aladdin snart!

Svar: Det borde du verkligen göra, den var så bra! :D
Carro


Kom ihåg


Trackback