slide show

New York city

Åh, äntligen har jag börjat gå igenom bilderna från min fantastiska vecka i New York! Blir så lycklig av att se alla bilder och tänka tillbaka på alla fina minnen. 
 
Efter att vi hade fått en god natts sömn var jag och mamma redo för att utforska New York city och jag var taggad till tusen. Vi tog en av alla gula taxibilar till Century 21 som är en stor outletbutik precis bredvid One World Trade Center som är en relativt nybyggd byggnad. 
Den höga byggnaden är alltså skyskrapan och observeringsdäcken One World Trade Center. Häftiga byggnader överallt i NY!
Vi valde att inte gå upp i One World Trade Center för att vi skulle till två andra observeringsdäck så vi beundrade bara byggnaden utifrån. Sedan gick vi förbi denna mäktiga byggnad, tror det är kontor men kolla. Wow!
På Century 21 köpte jag en Marc Jacobs väska, jättefin! Där fanns enormt många märkesväskor, allt från LV till Michael Kors och sjukt mycket märkeskläder men faktiskt ingenting som föll mig i smaken. Rekommenderar ändå att besöka Century 21. 
 
Vädret var inte på topp första dagen som ni ser, det började regna lite smått men då skulle vi precis till ett museum så det gjorde inte så mycket. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback