slide show

Onsdag i Polen

Hmm, dagen blev inte riktigt lika lyckad som det var tänkt. Vi började med att åka till Galaxy för vi skulle äta frukost där, då råkar mamma ramla i trappan med hela frukostbrickan och raklång ner på golvet. Jag blev sååå rädd, fina mamma <3 hon skrapade upp hela knäna och både benen och foten svullnade som bara den så hon har jätteont fortfarande. Mamma brukar alltid vara full av energi och aldrig ha ont men idag såg man verkligen att hon inte mådde bra. :( 
(null)
Vi har spenderat hela dagen med Małgosia, superkul! Hon och mamma berättade minnen från gymnasiet, alltså guuud hahah! Mina elever är små änglar i jämförelse 😂 de har så många roliga minnen tillsammans, bästa kompisar sedan 16 års åldern, idag är de 58 wow. 
(null)

(null)

(null)
Hahah, kolla mamma!! <3 ledsen över att hon inte fick vara med på bild. 

Vi shoppade, åt och fikade innan vi körde henne till stationen. Małgosia känns som min vän också haha, hon är underbar. Dock var det ingen bra shoppingdag... Köpte bara Calvin Klein strumpor och ett linne, ovanligt för att vara mig. 

Imorgon är det sista dagen i Polen innan vi åker hem på torsdag. Har haft det jättebra här, dock känns det skönt att komma hem för jag har inte alls varit hemma mycket i sommar och jag längtar efter att bara ligga på soffan och göra ingenting. Älskar att vara hemma, ska till Grekland om drygt en vecka så vill passa på att pusta ut hemma ett par dagar. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback