slide show

För varma dagar

(null)
HJÄLP så varmt det varit de senaste dagarna!! Det har faktiskt varit riktigt hemskt. Hemma hos oss blir det så äckligt varmt, vi pratar 30.4 grader inomhus dygnet runt. Förstår ni hur omöjligt det är att sova vid denna temperatur?! Jag har nog aldrig sovit så dåligt som de senaste nätterna. I natt gick jag och la mig 02 och somnade strax efter 06, alltså va? :( har också haft hemsk migrän senaste veckorna, och de senaste dagarna har varit olidliga med ont dygnet runt och ständigt illamående.

Åskade det hos er i natt också? Ojoj vad det åskade här och idag är det äntligen svalare luft, tar tacksamt emot! 

Igår var jag på bio med Thea, inte träffat henne på så länge så det var så roligt <3 Vi såg Lejonkungen och den var riktigt bra! Otroligt välgjord, se den! 

Jag mår fortfarande illa idag, har verkligen mått kasst de senaste dagarna och har inte haft någon aptit, nästan bara druckit och tvingat mig i mat pga insulinet jag måste ta men verkligen ätit så lite. Idag ska jag och mamma äta lunch ute, sen ska jag hem och börja packa. Åker till Grekland på torsdag och jag vill inte vara ute i sista sekunden som vanligt. I Grekland kommer det i alla fall finnas AC på rummet och vi är vid stranden hela dagarna så det kommer bli toppen. Sista avkopplingen innan jobbet drar igång igen, jag är inte helt redo om jag ska vara ärlig. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback