slide show

Båttur i New York

Vad dåliga ni blivit på att kommentera, hörni! :( Bloggar på som bara den men kommentarerna ekar nästan tomt, kom igen! Får typ 1-3 kommentarer per inlägg, var är ni andra som läser? Ser ju att ni läser hehe...
 
Att Frihetsgudinnan i New York var ett måste var det ingen tvekan om men jag velade mellan att köpa biljetter till själva ön eller om det räckte med en båttur, det blev det senaste. Det finns tydligen en gratisfärja man kan ta också men jag kan tänka mig att den är fullproppad så nej tack. 
(null)
 
(null)
Jag köpte biljetter från GetYourGuide och det var 60 min båttur. Förutom Frihetsgudinnan som såklart var höjdpunkten var det även väldigt roligt att se Manhattan från båten. 
(null)
Alla blev som galna när vi närmade oss Frihetsgudinnan haha, framför allt de asiatiska kvinnorna. Guuuud de är galna. 
(null)
 
(null)
Hon var så mäktig att se! Det är ju verkligen en symbol för New York och det har funnits på min bucketlist länge. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Vädret var perfekt för en båttur, till skillnad från de tidigare dagarna då det regnade och regnade. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Avslutningsvis fick vi se Brooklyn Bridge, också ett legendariskt landmärke ju. 
(null)
Nöjd tjej. Ibland önskar jag dock att jag kunde släppa på pressen att hela tiden fota med både kamera och mobil när jag är utomlands och bara njuta istället. Jag tycker dock det är väldigt roligt att fota och älskar att ha det som minne och vissa upp på bloggen såklart men fasen vad livet måste vara skönt utan sociala medier. Utan att hela tiden "behöva" visa på Instagram, Snapchat osv. Jag måste bli bättre på att njuta och ta in stunden istället för att försöka fånga allt genom kameran. Det var samma på Top of the rock, tog så många bilder men borde ha njutit mer av att bara vara där. Likadant med Burk Khalifa i Dubai...Kommentarer
» Frida

Kul! :) Jag har bara sett frihetsgudinnan på håll degånger jag varit i New York.

Och jag känner samma när det kommer till fotografering. Skulle vara så skönt att bara kunna njuta av ögonblicket och inte känna någon press på att fota jämt.

Svar: Tycker det var så mäktigt att se Frihetsgudinnan! Ja men verkligen... Vi måste bli bättre på det :)
Carro

Nej så tråkigt att du känner press över att fota när du reser! Jag fotograferar supermycket när jag reser för att jag får en sån inspirationsboost och det är det jag verkligen VILL göra, och ingenting jag MÅSTE för att kunna uppdatera sociala medier osv :) Fota för din egen skull och skit i sociala medier när du väl är på resmålet, har du några härliga bilder att dela med dig går det lika bra att göra när man kommit hem eller har dötid på hotellrummet eller liknande :) Låt alltid anledningen till varför du tar en bild vara för din egen skull, och ingen annans!

Svar: Det ska jag tänka på! Du har helt rätt i det du skriver :)
Carro

Men åh! Så coolt ju! Vi åkte faktiskt Staten island färjan nr vi var där (den som är gratis). Det var inte alls jättepackat med folk, dock åker den väldigt långt ifrån. Så ni gjorde ett riktigt bra val =) kram <3

Svar: Åh, inte? Med tanke på hur mycket folk det är i NY överallt trodde jag den skulle vara fullpackad men där ser man! Kram <3
Carro

ÄLskade underbara stad. Åh vill verkligen åka tillbaka dit en dag. Vill visa mina döttrar New York när de blir lite större, en drömmig stad på många sätt!

Svar: Absolut, håller med! Hoppas du får möjligheten att visa dina döttrar NY någon dag. Just nu är där dock helt galet dyrt, blev så chockad över priserna, crazy!!
Carro

Sååå fina bilder 👍👍🙂
Det där med sociala medier, jag har varken Facebook, Snapchat eller Instagram! Det är verkligen så skönt. Jag brukade ha Instagram, men märkte att jag satt med telefonen i flera timmar per dag. Så jag avinstallerade appen och har aldrig ångrat mig. Verkligen så skönt. Du kanske ska ta en paus från sociala medier några dagar och se hur det känns? Bara avinstallera alla appar. Du kommer se att du faktiskt slappnar av mer när du inte ständigt måste ha koll på andra andra. Om dina vänner har något viktigt att säga eller visa dig, så är det ju bara att sms:a. Att ta en paus kan enbart vara nyttigt 🙂

Svar: Det hade varit såå skönt! Tror dock jag är lite för beroende i nuläget haha, men ska börja sätta upp gränser i användandet för som du skriver är det hur lätt som helst att det blir i timmar man sitter och det är ju inte bra såklart.
Carro

Jag är glad att du fotar så jag får vara med;) Du får dock lära dej att ha en tid där du bara njuter på alla ställen...
Tråkigt med kommentarerna, hoppas läsarna "skärper till sej", det är ju ändå roligt med kommentarer=)

Svar: Vad roligt att du tycker det :D Ja. jag ska ta och njuta nu i Spanien :)
Carro

» Lena

Känner igen den känslan. Man måste nästan besöka ett ställe flera gånger för att kunna njuta lite också. Man vill ju ha de där bilderna haha. Har bantat ner sociala medier väldigt mycket på senaste tiden. 1 blogg, 1 Instagram thats it!

Ser jättefint ut!

Svar: Håller med, man vill njuta men ändå få till de "perfekta" bilderna. Så skönt! Jag ska verkligen dra ner på sociala medier.
Carro


Kom ihåg


Trackback