slide show

Tattoos

I julklapp önskade jag mig i pricip bara två saker, en av dessa var presentkort hos tatueraren vilket jag fick. Jag har en tid inbokad den 27 februari, det är ju faktiskt snart (!!), jag är supertaggad. Jag ska göra två tatueringar.
Detta är den första, helst av allt skulle jag vilja att den blir i exakt detta typsnitt men jag hittar ingenstans vad det heter, i värsta fall får det bli något väldigt likt. 
 
Jag är fortfarande lite osäker på placeringen, först funderade jag på innerarmen men jag vill att denna ska synas och därför funderar jag på den yttre delen av armen istället, hmm vad heter det..? Om ni tänker lillfingret och ner där armen börjar. Denna tatuering kommer att betyda väldigt mycket för mig, den står för både migränen och diabetesen - att jag ska fortsätta vara stark, trots att livet ibland känns skit. Den kommer att bli så bra. 
Den andra tatueringen ska vara två hjärtan som sitter ihop, likt det på bilden fast de ska sitta ihop. Undertill hade jag jättegärna velat ha texten love you. Denna tatueringen ska stå för mig och mamma. ♥
 
 



Kommentarer

men va roligt jag är sugen på en till sex and the city på benet typ runt låret :)

Svar: snyggt!
Carro


Kom ihåg






Trackback