slide show

Sjukhus och burgare

Full rulle idag. Kl 10.30 hade jag tid på sjukhuset i Kristianstad för ögonbottenfotografering som man gör varje år som diabetiker. Förra året hade jag för första gången sedan jag fick diabetes år 2004 lätta förändringar i ögonen. Jag blev helt knäckt för ögonen är det jag är absolut mest rädd att få komplikationer i som följd av diabetesen. Förra året sa de att dessa förändringar kan dras tillbaka om man håller blodsockret bra men det vet alla diabetiker är helt omöjligt. 

Först kollade de synen, hade 1.0 på både ögonen vilket är perfekt syn så det var ju guld att höra! Därefter fick jag droppar i ögonen som man sedan ser helt suddigt av, jobbigt deluxe. Sista steget var själva fotograferingen av ögonbotten, läkaren sa att jag har en del små blödningar i ögonen men att det inte är någon förändring sen förra året, vilken otrolig lättnad! Ska dit om ett år igen. Ögonen är allt och jag ska verkligen försöka fortsätta hålla blodsockret så bra som möjligt. 
(null)
Därefter åkte jag till stan för att träffa en potentiell kund inför ett bröllop. De vill att jag dekorerar deras festlokal. Jag sa mina priser, de ska höra av sig om någon vecka för att säga om vi kör eller inte. Hoppas såklart på att få uppdraget :) 
(null)
Därefter åkte jag och mamma till C4. Passade på att fota outfiten. Byxorna är från Gina Tricot, tröjan från Tommy Hilfiger, jackan från New Yorker, väskan från Michael Kors och iPhoneskalet från Malene Birger. En riktig Carro outfit. 
(null)
Avslutade med att prova på nya burgarstället, det var helt ok! Har ätit mycket godare hamburgare men också sämre. 

Köpte absolut ingenting. Jag gillar C4 som ställe, det är hyfsat lugnt och stort men utbudet i affärerna är ju inte på topp. Lika bra det, jag ska nämligen försöka att inte alls shoppa innan juni då jag åker till New York! Vill spara så mycket pengar jag kan inför resan såklart. 

Nu är jag hemma igen, ser fortfarande suddigt  så det blir en lugn kväll. Har börjat kolla på Netflix nya serie Dirty John, fruktansvärt obehaglig men väldigt, väldigt bra! Har ni sett den? Om inte, gör det. Den är baserad på verkliga händelser vilket bara gör den ännu mer obehaglig hehe. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback