slide show

Resor <3

Jag börjar få allvarlig reseabstinens. Förutom den lilla weekenden till Polen i oktober har jag inte rest sedan i somras. Inget under höstlovet, jullovet, sportlovet och kommer inte heller bli någon resa under påsklovet. Jag gråter, seriöst. Resa är ju livet så att vara hemma under alla dessa lov gör mig rejält ledsen. Däremot försöker jag tänka att jag har så många roliga resor att se fram emot senare i år att jag måste lugna mig och bara gilla läget.
 
 
I juni börjar jag med Liseberg med min kära mentorsklass, det kommer bli riktigt roligt. En sista dag med gänget liksom, innan jag släpper iväg dem till gymnasiet (oh my!!) <3
 
Man kan ju säga att jag verkligen längtar till sommaren! New York står först på listan, 7 dagar in the Big Apple, jag har nog aldrig varit mer taggad på en resa än jag är på NY. 
Los Angeles, oh my <3
 
Sen ska vi såklart till Polen som varje sommar. Träffa morfar, äta gott och shoppa. Polen är alltid lika kul att åka till, det är ju mitt andra hem. 
I juli åker vi till Spanien, tillbaka till Cala Millor där vi var sommaren 2017. Jag älskar hotellet, älskar stranden och staden. Det kommer bli såå mysigt att komma tillbaka. 
Min förhoppning är verkligen att vi ska lyckas få in en resa till Grekland också, jag kan faktiskt inte tänka mig en sommar utan Greklad, det hade varit hemskt. Dock får vi se hur långt pengarna räcker. 
I december över nyår drar vi till Österrike och Zell am See, det kommer bli magiskt! Jag längtar som en galning till denna resa, jag har aldrig varit på en "skidsemester", inte för att det lär bli mycket skidor men bara själva grejen. Vinterlandskapet, snön och den härliga luften. 
 
 Kommentarer

Verkar ju som om du har en hel del framför dig :D

Svar: Jaa, ska bli så kul :D
Carro

Wow!! Det var många resor inplanerade på endast ett år. Galet, men trevligt för din del :)

Svar: Det ska bli väldigt roligt!:)
Carro

Jag har inte rest sen Maj 2014 ;)

Svar: Oj haha, jag hade nog inte överlevt ;)
Carro

Så härligt, resa är ju livet <3

Svar: Håller med! <3
Carro

Vad många underbara resor du har att se fram emot alltså! Jag kan inte åka skidor, men hade gärna besökt en skidort ändå, just för att det är så fint! Kram

Svar: Eller hur, jag har aldrig åkt skidor men ska bli så kul att åka till ett skidställe ändå :D
Carro

Resa är livet. Det är så kul att uppleva nya platser i värden. Julen som var,firade vi i Gambia.

Svar: Såå spännande! Vad tyckte du om Gambia? :)
Carro


Kom ihåg


Trackback