slide show

Redan torsdag?

Hej på er!

Hur fort har inte lovet gått? Hmm, får lite ångest faktiskt. Jag har känt mig rätt stressad under lovet, med att få klart allt material inför nationella proven. Detta är ju första gången jag har 9or, två stycken till och med och jag vill såklart att de ska vara så väl förberedda inför NP som det bara går. Det gör mig dock superstressad, prestationsprinsessan inom mig som kommer fram. Jag kan inte riktigt slappna av innan jag är klar med det jag behöver bli klar med, just nu har jag bara lite såhär panikkänslor i kroppen, ni vet när man känner att det kryper i hela kroppen? Jag ska jobba vidare på detta i helgen så att jag efter lovet faktiskt kan känna mig lugnt. Jäklar vad jobbigt det är med prestationsångest, är så avis på folk som slipper ha det. Nej det spelar ingen roll hur många gånger andra säger till mig att jag ska släppa prestationsångesten, det går liksom inte. 
Annars då? Idag åt jag och mamma buffé med Alexandra och Ewelina, våra fina <3 Såå mysigt.
 
Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen, jag vill seriöst gråta. Jag är livrädd för tandläkaren, ni bara men gumman du är vuxen? Ja, skitsamma - I´m still scared to death. Finns inget värre, jag har avbokat tandläkaren de senaste fem gångerna just för att jag verkligen inte vill dit. Jag har nog ett litet hål i min tand så jag måste faktiskt dit imorgon, gråter inombords dock. Jag vill I N T E. Efter tandläkaren ska jag en sväng till Kristianstad för att äta grillbuffé på Steakhouse, det är livet. Kommentarer

Hoppas att det gick bra hos tandläkaren :)

Svar: Jag överlevde! Har dock ett hål så måste tillbaka :(
Carro

Vad jag känner igen mig i din känsla, men det är verkligen inte roligt! Ta en sak i taget och försök stressa ner <3 KRAM

Svar: Det är verkligen inte kul :( Jag ska försöka, kram <3
Carro

Hoppas det går bra hos tandläkaren <3

Svar: Jag överlevde! Har dock ett hål så måste tillbaka :(
Carro

Tiden bara ruuuusar iväg!!

Svar: Galet är det!
Carro

Tiden går så himla snabbt!!

Svar: Galet!
Carro

Det känns som om du har gjort ditt bästa att förbereda dessa nior inför deras NP. Hoppas du kan släppa prestationsångesten sen :)

Svar: Jag hoppas verkligen att de kommer känna sig väl förberedda! Ska försöka släppa lite på ångesten.
Carro

» Sarah

Buffé är mysigt att gå på :) Så jobbigt med tandläkaren :/

Svar: Jaa visst är buffé bra!
Carro

Jag känner igen det där med presentationsångest, så många år som jag haft det och jobbat med mig själv för att kämpa mig runt det. Lycka till!!

Svar: Det är verkligen så jobbigt! Har det blivit bättre med åren? Hur har du gått tillväga?
Carro

aaa det är jobbigt =/ fina bilder

Svar: Tack!
Carro


Kom ihåg


Trackback