slide show

Mot Österrike

Tiden går så fort! Det känns som om det nyss var ett år kvar tills vi skulle till Österrike och nu är det redan imorgon, crazy. Imorgon drar jag alltså till Österrike, närmare till Zell am See. Det ligger i Alperna i Österrike och jag ska alltså på en vintersemester vilket jag aldrig varit på tidigare. Det är en skidort men tanken är inte att jag ska åka skidor för jag har aldrig stått på ett par skidor förut. 
Av det jag läst är Zell am See väldigt fint. Det är i alla fall garanterad snö uppe i bergen och jag längtar såå efter snö. 
 
Planerna för dagarna är rätt oklara, jag har aldrig haft såhär lite koll inför en resa vilket faktiskt gör mig enormt stressad. Jag gillar att veta precis vad som ska hände vilket är lite svårt nu för det finns inte jättemycket att läsa om Zell am See som inte har med skidor att göra. 
Vad jag vet är i alla fall att vi ska bo på detta hotell, det verkar vara superfint! Resan blev extremt dyr så jag hoppas det kommer vara värt det. 
 
Det som är planen är att strosa runt i staden, det ska vara en mysig stad och äta gott på olika restauranger. Jag vill ta liften upp till bergen och även gå ut på panoramaplattformen där. Jag skulle också vilja åka snöskoter men vi får se hur det blir med det. Ser också fram emot att gå promenader och andas in frisk bergsluft. Ja som sagt, lite oklart vad som händer men det blir nog bra. Jag ska försöka att inte stressa utan verkligen bara ta det lugnt och återhämta mig för det behövs. 
 
Vi kommer att spendera nyår i Zell am See, också oklart vad som händer då men jag vill i alla fall se fyrverkerier, och så får vi se var vi tar vägen. Ska fråga på hotellet vad de rekommenderar :-) Idag ska jag packa, har såklart inte börjat med det, blir någon förvånad? Nej, tänkte väl! 
 
Vi hörs från Österrike ♥Kommentarer

Åh sååå fint!!

Svar: Helt magiskt fint var där :)
Carro

men wow så härligt och underbart! hoppas du får det toppen!

Svar: Det var verkligen helt fantastiskt, vill redan tillbaka!
Carro

Österriket tycker jag vore såå kul att besöka! Verkar så otroligt vackert där :D Men ha det SÅ bra och försök bara njuta!! <3

Svar: Naturen var helt sjukt vacker, kan inte komma över hur fint det faktiskt var haha :D vill bara tillbaka! <3
Carro

Ohoj så härligt, hur det än blir blir det bra ska du se. Ta med kameran!

Svar: Kameran hängde med överallt haha :D 628 bilder totalt!
Carro

» Frida

Ser ju ut att vara hur fint som helst! <3

Svar: Det var verkligen fantastiskt vackert <3
Carro

» Lena

Wow vad fint det ser ut, hoppas att du får en fin resa!

Svar: Det var lika fint som på bilderna, magiskt! Hade det jättebra, tack :)
Carro

» Lisa

Vad mysigt det ser ut. Ha så trevligt :)

Svar: Det var helt underbart! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback