slide show

It’s beginning to look a lot like Christmas

It’s beginning to look a lot like Christmas 🌲🎅🏽
(null)

(null)
I lördags bakade jag pepparkakor. Blev så sugen på det efter att ha sett alla dekorera pepparkakor i julfilmer haha... Redan för två år sedan upptäckte jag att mitt huvud inte fixar kanel, jag får fruktansvärd migrän av allt som innehållet kanel - det är verkligen en trigger för mig. Kan alltså aldrig äta en kanelbulle eller liknande, och inte de supergoda Vasa knäckena med kanel. Tänkte att det inte skadar att prova med pepparkakor men ojoj, det fick jag ångra grovt. Jag åt ett par stycken och kvällen blev ett helvete, fick så äckligt ont i huvudet att jag låg på soffan och grät av smärta. Nej, det kommer tyvärr aldrig bli pepparkakor mer för min del, det som är så gott! Dock inte värt smärtan. Det var kul att dekorera i all fall och jag tänker att jag och Jack ska göra det på onsdag när han kommer. Det kan väl bli skoj? Ska baka en plåt pepparkakor till tänker jag, så får Jack äta de.   (null)

(null)

(null)
Granen är också uppe, den blev lika fin som vanligt. Vi kör alltid plastgran, har aldrig haft en äkta gran faktiskt och det är ingenting jag vill ha. Antar att man snabbt vänjer sig vid traditioner man haft sedan ung ålder. Känns så mysigt med gran, älskar det! 
(null)

(null)
Idag slog jag in alla mammas julklappar, ja jag älskar att skämma bort henne och hoppas att hon blir glad! Alla på bilden är till mammi hehe 🥰 ska slå in till brorsan och Jack också, sen är jag klar! Tycker ni det är roligt att slå in? Jag tyckte det innan men nu är det mest jobbigt haha... Ska visa er vad jag köpte till mamma sen, har faktiskt ordnat en superjulklapp till mamma och brorsan. Kan inte berätta vad det är om någon av den kikar in här men ojoj så kul det kommer att bli :-)
Kommentarer

Åh så mysigt!!!

Svar: Jaa, verkligen <3
Carro

Ska bli så roligt att se vad du gav din mamma :-)

Svar: Det kommer! :D <3
Carro


Kom ihåg


Trackback