slide show

Grattis mamma!

Hade inte tid att skriva detta inlägget innan. Idag fyller världens bästa mamma år! Mitt hjärta, mitt allt. Jag är så lycklig lottad att jag har dig i mitt liv och att du förgyller varje dag. 

Grattis, grattis!! ❤️ du förtjänar det bästa i livet och jag önskar att jag hade kunnat ge dig hela världen. 
(null)
Fina, vackra mamma. Kan ni tänka er att hon fyller 59 år idag?! Ehh va? Folk blir lika förvånade varje gång och gissar på att hon är 40+. Jag önskar att jag ser lika ung ut när jag är 59 och har ett rynkfritt ansikte, hur det nu än är möjligt men mamma lyckas. 

Mamma är en äkta Queen, hon har uppfostrat mig och min bror helt på egen hand till att bli två individer med goda värderingar och hjärtat på det rätta stället. Hon har kämpat så mycket under åren, jag önskar att jag hade kunnat ge tillbaka ännu mer. 

När vi var på Väla i oktober köpte jag en jacka till henne som hon fick börja använda direkt och sen fick hon också en kjol av mig (är sämst på att hålla på presenter). Idag fick hon ett kort och så ska jag bjuda på lunch nästa helg och på en riktigt fin middag i Österrike. Tänkte prata med restaurangen så att de fixar födelsedagsljus eller liknande. 
(null)
Min Queen. Tack för att du finns och grattis igen, mamma. ❤️ 

Idag har vi ju varit på bröllop hela dagen, kvällen och halva natten, kom nyss hem. Vi har alltså firat på ett lite annorlunda sätt. Mamma fick komma upp på scenen och alla sjöng jag må hon leva på polska, fantastiskt fint. Jag stod längst fram och sjöng allra högst haha! Supersnällt av dem att de uppvaktade mamma på bröllopet, som för övrigt var toppen. Mer om det imorgon och då ska ni få se en massa bilder. En sak som är säker, polacker vet hur man har ROLIGT! :-)Kommentarer

Så fint inlägg <3

Svar: Tack! <3
Carro

Grattis till din mamma, det är så oxå Carro att när man är lite rund så blir det inte så märkbara rynkor då jag var det förr men när jag sen gick ner så kom dom o det är ok för min del ...som läkaren sa man fyller ut dom när man är lite rund...men sånt kvittar tycker jag <3

Svar: Det kan nog stämma faktiskt! Kvittar absolut, det viktigaste är att man är nöjd med sig själv <3
Carro


Kom ihåg


Trackback