slide show

Frisören

Idag spenderade jag min eftermiddag/kväll hos frisören. Var där från kl 15 till 19.30, så lång tid tog det att slinga & klippa mitt hår haha! Bara att lägga foliepaket i håret tar närmare två timmar, håret tar aldriiiig slut. Det är rätt fantastiskt hur starkt mitt hår har blivit igen efter allt jag utsatt det för under åren. Hade jag varit tunnhårig hade jag garanterat inte haft något hår kvar. Nu är det tjockt igen och jag älskar det. 
(null)

(null)
Slingade håret och klippte ca 7 cm men ville ändå behålla längd. Jag blev supernöjd! Det känns så fräscht. Just nu är det lite mörkt för vi la i toning men de gråa nyanserna kommer att försvinna efter ett par tvättar. 

Det ska bli kul att gå till jobbet imorgon nyslingad och nyklippt. Det som var lite mindre roligt var att när jag hade gått ut från frisören så tittade jag i mobilen för skulle svara på ett sms så går jag rakt in i en bänkjävel som står mitt på torget, fick så ont i benet att jag blev illamående. Jag skrapade upp benet, blodet rann och jag har ett brutalt blåmärke, härligt härligt :) Kommentarer

Åh så lyxigt med ett frisörbesök och så fint :)

Svar: Tack! Det var så skönt att få bort utväxten :)
Carro

Vad fint det blev!

Svar: Tack för kommentaren till mitt inlägg om San Diego Zoo.

Kram

Svar: Tack snälla!
Carro


Kom ihåg


Trackback