slide show

Christmas gifts 2k19

Alltså wow! Mina julklappar i år var verkligen över förväntan, jag är så himla glad, nöjd och tacksam. Har nog aldrig blivit så nöjd som i år. Mamma är galet duktig på att köpa presenter, hon vet precis vad jag tycker om och allt blir mitt i prick. 
(null)
Bara kolla, WOW! 

Det var svårt att önska sig något i år, känns som om jag har det mesta. Önskade mig faktiskt ingenting särkilt förutom lite smink, smyckeskrinet och Google home. 

Jag börjar nerifrån. Jag fick en gitarr, så himla glad! Jag har länge velat lära mig spela gitarr men aldrig tagit tag i det. Sedan fick jag tre tröjor från Calvin Klein, skärp från Calvin Klein och ett skärp från Kenzo, halsband från Thomas Sabo, iPhoneskal från Malene Birger, korthållare från Kenzo och Marc Jacobs, smink (läppglans, handkräm och bryngel), smyckeskrin, presentkort på Zalando, Akademibokhandeln och H&M, två ringar från Thomas Sabo, smyckeskrin, två bikinitoppar från Calvin Klein, sminkväka från Kenzo, iPhoneväska från Karl Lagerfelt och en från Calvin Klein, Google home, tre böcker, en trisslott och presentkort på salongen där jag fixar fransarna, redan använt upp 550 av dem idag :-) 

Ja men ni ser ju, fantastiska julklappar!! Tack mamma ❤️
(null)

(null)
Lite mer close up bilder. Om det är något speciellt ni vill se mer närbild på så skriv i kommentarerna så fixar jag det. 
Kommentarer

Men guud så mycket fint du fick i julklapp!! Var glad för din mamma och att hon kan pricka in så bra <3 KRAM

Svar: Jaa, mamma är helt underbar på alla sätt och vis <3 kram!
Carro

Oj vilka fina julklappar! :D

Svar: Tack :D jag är så nöjd!
Carro

» Lisa

Oj vad mycket fint du har fått. Din mamma är verkligen duktig :)

Svar: Tack! Är så nöjd:)
Carro

Men wow, snäll mamma. Fick hon också något? God Jul!

Svar: Japp, jag ska göra ett inlägg med vad jag köpte till henne också tänkte jag :)
Carro

Åh så fina klappar, förstår att du är nöjd <3

Svar: Tack! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback