slide show

Årets nya julfilmer och tre favoriter från förra

Alla julfilmer här nedan finns på Netflix. Årets första julfilm, (redan i november när jag började skriva detta inlägg) check! Dock var den inte jättejulig men enligt alla listor är den med som en av årets nya julfilmer. Den innehöll mer sol än snö men var superbra ändå haha!
Holiday in the wild, finns på Netflix. Handlar om Kate som blivit lämnad av sin man men väljer att åka på en andra smekmånad till Afrika helt själv. Sötchock i form av elefantungar utlovas och en afrikansk jul :-) Verkligen sevärd! 
 
Let it snow, bygger på John Greens bok med samma namn och finns på Netflix. Lite av en besvikelse faktiskt, älskar John Greens böcker men kom på att jag faktiskt aldrig läste ut Let it snow för att den var ganska tråkig. Synd! Filmen är helt okej men faktiskt väldigt seg, inte speciellt händelserik med andra ord.
 
Last Christmas, den går på bio just nu! Passa på att se den för den lär ju inte komma ut på någon streamingstjänst denna julen. Denna såg jag på bio i veckan och den var verkligen jättebra! Årets julfilm och jag förstår varför. Den handlar om Kate vars liv inte är på topp, tills hon träffar Tom och då förändras allt. En twist på slutet som jag inte alls hade förväntat mig, fin film och många kloka budskap som framkommer under filmens gång. Den var faktiskt också väldigt rolig, skrattade ett flertal gånger. Absolut sevärd. ♥
 
Klaus, animerad julfilm som finns på Netflix. Lite smågullig julfilm, helt okej. 
 
The Knight Before Christmas, en ny favorit! Jag var lite skeptisk när jag såg trailern i och med att den handlar om en riddare som har förflyttats till år 2019, lite overkligt sådär va MEN den var hur bra som helst och extremt charmig. Typisk julfilm, snygg kille i huvudrollen och så Vanessa Hudgens, henne älskar man ju bara. Finns på Netflix, se i helgen vetja! :-) 
 
Holiday Rush såg jag igår men spolade faktiskt förbi en hel del delar av filmen för den var stundtals riktigt tråkig och seg, dock var scenerna med alla barnen ganska bra och jag ville se hur den slutade. Har man absolut inget annat att se kan den vara okej men verkligen ingen höjdare. Synd, för hade sett fram emot den här!
 
Och så tre favoriter från förra året!
 
Christmas chronicles är från förra året men jag såg den aldrig då. Den handlar om syskon Kate och Tom som inte har den bästa relationen efter att deras pappa gått bort men det är väl tur att tomten kommer in i deras liv och ändrar på detta. En charmig, julig (stundtals väldigt overklig) och bra julfilm.
 
The princess switch, denna var verkligen så bra! Såg den förra året men kommer ihåg att jag älskade den. Vanessa Hudgens här också och den handlar om att hon byter liv (och partner) med en prinsessa. Verkligen julig, romantisk och rolig. 
 
The holiday calendar, en av förra årets stora favoriter. Skulle i år vilja se lika bra julfilmer men det verkar lite svagt på den fronten. Denna handlar om en tjej som får en julkalender av sin familj och det visar sig att kalendern är magisk. Lite orealistiskt med just kalendern men själva storyn blir ändå väldigt trovärdig. Se denna, den är ett måste!
 
 
Nu har ni i alla fall fått några tips, det kommer ut en del nya julfilmer på Netflix nu i december som jag ska se. Vill ni redan titta på dessa så är det serien Merry Happy Whatever (också 28 november, den är redan ute med andra ord) och A christmas prince: The royal baby (5 december, denna ser jag så fram emot!) som släpps på Netflix härnäst.Kommentarer
» Frida

Åh vad mycket mysiga filmer! Får se om det blir några tillsammans med min pojkväns familj i jul :)

Svar: Låter som en bra idé att se ett par julfilmer hehe !:)
Carro

Den första såg vi igår, så mysig :D

Svar: Ja men visst är den :D
Carro

Härliga filmer, älskar julfilmer :) det är såå mysigt

Svar: Jag med, finns verkligen inget bättre nu i december <3
Carro

Åh så bra tips!!

Svar: Kul att du gillar :D
Carro

» Lisa

Vilka bra julfilmstips :)

Svar: Hoppas du hittar någon film du vill se :)
Carro


Kom ihåg


Trackback