slide show

23e december

Hörni vänner, imorgon är det julafton!! Längtar så mycket, den absolut mysigaste dagen på hela året. Jag älskar verkligen julafton, om någon har missat det vid det här laget haha! 

I lördags var jag på stan och fixade de sista julklapparna. Det var kaos med folk och inte trevligt någonstans, nej jag får smått panik av mycket människor. 
(null)

(null)
Hade på mig detta. Jackan, tröjan och halsduken är från Calvin Klein och väskan är min älskade Balenciaga. 

Jag förstår mig inte på folk som panikshoppar julklappar i sista sekund, hade inte orkat 🥵 vi har beställt majoriteten från nätet, älskar att handla på nätet. Det är bara att klicka hem och sedan prova i lugn och ro. Tycker inte om att gå på stan här i Hlm. Älskar dock att shoppa utomlands, då kan jag gå i affärer hela dagar. Tycker också om att åka till tex Väla för där är allt samlat på ett ställe. Utöver det föredrar jag nätet, där finns ju verkligen allt. 

Jag njuter av jullovet, två hela veckor ledighet från och med idag. Igår sov jag till kl 12, kroppen behövde visst det. Idag är planen att städa här hemma, slå in de sista julklapparna, se någon julfilm och kanske baka något. Vad ska ni göra? 
Kommentarer

Önskar dig en riktigt bra ledighet! Du tycks behöva ro och sovmorgon. Det samma gäller mig!

Svar: Tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse av Las Vegas. Då upplevde vi staden på liknande sätt.

Önskar dig en god jul!
Kram

Svar: Underbart med ledighet :D
Carro


Kom ihåg


Trackback