slide show

New week

Då var det söndag igen, helgerna går verkligen så himla fort. Har faktiskt inte tagit med mig något jobb denna helgen så söndagen var varit lugn. Jag känner att jag måste ta det väldigt varsamt för att orka, det är varje dag en balansgång som är väldigt svår. Så fort det blir lite mer på jobbet eller en sen dag känner jag bara för att börja gråta. Dagar där jag kommer hem ganska fort efter jobbet och hinner komma ner i varv fungerar bättre. 
(null)
Planer för den kommande veckan är förutom jobb varje dag följande. 

Imorgon ska jag till Kristianstad efter jobbet, till Medborgarskolan där. Jag ska träffa kvinnan som är samordnare för kurserna, det är något slags öppet hus. Dock har min kurs "Planera ditt bröllop" tagits bort från deras hemsida så jag fattar inte riktigt vad som händer? Varför har den plötsligt bara försvunnit? Mejlade kvinnan igår men inte fått något svar. Vi får se, men tanken är i alla fall att jag ska till Kristianstad. 

På tisdag ska jag äntligen träffa min KBT terapeut igen, som jag längtar. Behöver träffa honom ASAP. Det ska bli så himla skönt att prata av sig, har så mycket tankar som snurrar runt. Efter mötet ska jag träffa fina Elin, vi ska äta på stan. På onsdag blir det after work med ett par kollegor, vi ska först hem till en kollega och sedan ut och äta. Resten av veckan är helt oplanerad och så kommer det att förbli. 
Kommentarer

Jag har varit inne på att ta upp min KBT.. Speciellt nu när hösten är runt hörnet och de dystra tiderna är på väg fram..

Svar: Gör det! Vet inte hur jag ska överleva utan min KBT sen haha... Det är SÅ skönt att prata av sig.
Carro


Kom ihåg


Trackback