slide show

Lyckad dag

Ja men vilken härlig och lyckad resa tills nu <33 vi skulle åka kl 12 för att hinna äta på flygplatsen i lugn och ro. Jag ska stänga min resväska 11.55 och då ser jag att en av dragkedjorna är helt sönder men den andra funkar fortfarande, jaja det får väl gå tänker jag men när jag ska stänga den hör jag bara hur hela den andra dragkedjan går sönder, hela väskan öppnas och allt ramlar ut 😭 PANIKEN, mardrömmen. Utan väska, toppen. 

Fick springa ut till bilen, åka till stan och köpa en ny resväska för fucking 1699 kr (!!!!), alltså va va va. Detta hade jag inte räknat med! Inte nog med det så råkade kvinnan i affären låsa väskjävlen med en kod hon inte visste så den gick inte att öppna. TOPPEN. Efter att hela Nisses personal stod vid väskan och försökte gissa på olika koder gick den 20 min senare upp, oh my. 
(null)
Nu sitter jag i bilen i alla fall men fick nyss ett sms att flyget är försenat, SKOJAR ni?? Vad är detta för dag ens, orkar ej. Förhoppningsvis kommer vi iväg och veckan kan ju knappast bli sämre. 

Glömde också mina skor som jag såå ville ha med mig. Jaja hörs förhoppningsvis i Grekland, om vi kommer fram ;)Kommentarer

Shit vilken början på resan! Förhoppningsvis kan allt bara bli bättre nu! :D Kram och ha det så underbart <3

Svar: Ja haha, det var ingen höjdare! Som tur är blev veckan toppen :)
Carro

Hoppas att dagen blev bättre efter allt detta och att ni lyckades ta er till Grekland utan mer krångel!

Svar: Vi lyckades komma fram till sist och hade en jättebra vecka :D
Carro

Fy, låter inte alls kul!

Svar: Nej det var verkligen ingen bra start haha! Men veckan blev magisk sen :D
Carro


Kom ihåg


Trackback