slide show

Mina opopulära åsikter

OBS, läs på egen risk & hata mig inte <3 
 
MINA OPOPULÄRA ÅSIKTER
 
Jag hatar kaffe 
Alltså på riktigt, tycker någon ens att kaffe är gott? Jag är 26 år och jag har aldrig druckit en kopp kaffe och kommer nog aldrig göra det heller. Kaffe smakar så äckligt och varför vill man frivilligt skapa sig ett beroende? Det enda positiva med kaffe är att det luktar gott men that´s it. 
 
Katter 
Ursäkta alla kattälskare men katter kan vara bland det vidrigaste som finns på vår jord? Katter är fula, agressiva, läskiga, okontrollerbara och bara så elaka. Man vet aldrig vad en katt vill göra med dig hahah och jag får verkligen panik när en katt kollar på mig, vill bara springa därifrån. Jag hade aldrig haft en katt hemma, inte ens om någon betalade mig en miljon per vecka - så mycket hatar jag katter. Sorry, sorry!!
 
Rökförbudet 
Ja, jag älskar ju det. Inför rökförbud överallt. Sluta sälj cigaretter. Förbjud allting som har med cigg att göra. Att röka är vidrigt, jag har någon kompis som röker men jag är inte sen med att uttrycka mina åsikter kring det. Vill man umgås med mig så röker man INTE i min närhet, alltså verkligen inte. Rök luktar sjukt vidrigt, det är så ohälsosamt, man förstår sina fina rosa lungor och det är bara så oattraktivt att röka. En kille kan vara hur jäkla snygg som helst men om han röker, bara nej nej nej. 
 
Barn är riktigt jobbiga 
Sorry, sorry!! Barn, ja vad ska man säga. Barn är söta att titta på, absolut och jag älskar min brors son mer än typ något annat och det är jättekul att träffa honom men efter ett par timmar blir jag bara SÅ trött. Barn är allmänt jobbiga, energikrävande, snoriga, smutsiga, högljudda och störiga. Jag vet faktiskt inte alls om jag vill ha barn och om jag någongång bestämmer mig för det så kommer jag absolut inte föda för jag ser ingenting fint i att vara gravid och föda barn. Nej, bara nej. Jag tycker också det är så drygt att folk bombar sina sociala medier med bilder på bara ungen, jag vill inte se era barn 24/7. Nej, barn är ingen höjdare. Barn gör mig väldigt trött och jag kan absolut inte se mig som mamma de närmaste typ 20 åren hahah. 
 
Podcasts 
Jag har aldrig orkat lyssna på en podd mer än 5 minuter, helt ärligt. Ni som gillar poddar, VAD är det roliga? Det är så drygt och tråkigt att lyssna på när andra människor pratar i en timme. Det är inte ett dugg avkopplande, bara riktigt tråkigt. Jag kommer verkligen aldrig i mitt liv frivilligt lyssna på en podd. Förstår inte hypen. 
 
Pool vs hav 
Ursäkta men människor som åker utomlands och väljer POOL framför HAV, vilka är ni egentligen?? Vilken människa väljer frivilligt att utsätta sig för att ligga vid en pool när Medelhavet ligger 20 meter från hotellet? Har man tänkt att ligga vid poolen hela veckan kan man lika gärna stanna i Sverige och bada i pool här? Ursäkta men jag förstår bara inte poolmänniskor. Kan någon av mina läsare förklara vad det är som är nice med pool? Hur man kan välja pool istället för hav? Det är skitvarmt vid poolen, så tråkigt och drygt, det fläktar inte och man ligger på solstolen som en död fisk. Jag låg vid poolen 20 min i Grekland på hela veckan och det gjorde jag för att det var storm vid havet så vattnet dränkte solstolarna så det gick inte att ligga där mer, medan mamma duschade la jag mig vid poolen i 20 minuter. Det var de värsta 20 minuterna jag upplevt utomlands. 
 
On off förhållanden
Jag tror inte ett dugg på on off förhållanden. Antingen är man tillsammans eller så gör man slut, hur svårt kan det vara? Tror inte heller alls på pauser i förhållandet, har man valt att inte vara tillsammans så kan man inte helt plötsligt bli det igen. Det finns en anledning att man tar avstånd från varandra, jag tror ärligt inte på att det går att laga igen. Kanske fungerar för något par men jag är mycket tveksam. Jag tänker aldrig vara en on off tjej. 
 
Lösgodis 
Lösgodis är bland det äckligaste som går att äta. Jag väljer aldrig lösgodis frivilligt, hade aldrig gått till ICA eller Hemmakväll för att köpa lösgodis, blä. Choklad är det enda vettiga valet :-) 
 
Människor är jobbiga 
Ursäkta men det finns så många människor som går mig på nerverna. Jag är kanske lite konstig men många människor gör mig så trött. Jag kan ibland titta på en människa och tänka oh my, vem är du egentligen. En del människor är bara så högljudda, ska vara överallt och tar så mycket energi från mig. Jag drar mig ofta undan människor för att jag pallar inte med många helt enkelt. Tro nu inte jag är någon psykopat som hatar folk haha, men jag väljer personer med omsorg. Hellre vara ensam än umgås med personer som bara går mig på nerverna och är allmänt störiga. 
 
Brun utan sol 
Jag har själv provat brun utan sol två gånger men alltså det är inte snyggt, sorry. Som t.ex. Linn Ahlborg, jag älskar tjejens YB videos men hennes brun utan sol? Alltså nej nej nej, det är inte fint att vara orange. Punkt. 
 
Hoppas jag inte gjorde er allt för upprörda hjärtan, detta är bara mina åsikter och ni behöver varken hålla med eller ta illa upp. Ni får mer än gärna skriva i kommentarerna om ni håller med eller inte. Det är så kul att läsa!Kommentarer

Så kul att läsa!!

Svar: Vad roligt att du tycker det :D
Carro


Kom ihåg


Trackback