slide show

Veckan efter påsklovet, check

Hej vänner!
 
Jag har haft en riktigt bra första vecka efter påsklovet. Det var superkul att träffa eleverna igen och alla mina lektioner den här veckan har varit toppenbra, verkligen. Ibland flyter allting bara på :-) Jag och mina 9or räknade ut att det efter idag är 29 skoldagar kvar, alltså va?! Jag vill inte släppa dem till gymnasiet, kommer sakna såå mycket :(
Jag stannade kvar på jobbet ett par timmar, älskar att få undan jobb på fredagar när alla har gått hem. Idag är det dock väldigt skönt med helg! 
 
Är däremot mycket bekymrad över mina ögon. Sedan 2 veckor tillbaka ser jag väldigt suddigt som jag nämt tidigare, det högra ögat är absolut värst och det känns som om det sitter något i ögat typ som gör att jag ser väldigt suddigt. Var på Synsam idag men de kunde inte hjälpa mig. Detta ger mig verkligen grov ångest, blir så ledsen :( Vill bara se normalt igen och är livrädd att det ska vara något fel på mina ögon. 
 
Ha en trevlig helg ♥Kommentarer
» Lina

Men gjorde du en synundersökning hos Synsam? Eller va?

Svar: Nej, det gjorde jag inte. Jag gjorde en synundersökning på sjukhuset när de kollade mina ögon för diabetesen för drygt 1 månad sen och då var min syn 1,0.
Carro

Oj det var verkligen inte många dagar kvar, men njut så länge!! <3

Svar: Det ska jag <3
Carro


Kom ihåg


Trackback