slide show

Vårväder

Har ni haft en bra dag i värmen? Jäklar vilket väder idag! Jag har tyvärr inte alls haft en bra dag, har haft en riktigt kass migrändag. Vaknade redan med hemsk smärta och det har bara blivit värre och värre under dagen. Tyvärr försämrar värmen bara min migrän, då blir jag ännu mer illamående.
Hur som helst så tog jag mig ut idag. Här ser ni dagens outfit, byxor från Gina Tricot, skor från Gant och jacka från Ralph Lauren. 
Provfotade ännu mer med nya kameran idag. Förresten, wow så glad jag är att min hår har blivit såhär pass friskt igen. Lycka!
Åt lunch på Tasty Garden, tyvärr känns det ofta som om jag bara förstör för mina nära och kära (främst mamma dårå) pga att jag så ofta har ont, mår illa och är allmänt nere pga smärtan. Det är inte alltid lätt att hålla fasaden uppe och låtsas vara glad och på topp när man har så ont.
Efter lunchen åkte jag och bytte till sommardäck på min bil, skönt att få det gjort. Inte ens det klarade jag dock, mamma fick gå in och betala för jag trodde jag skulle spy av illamående :( Efter däckbytet blev det raka vägen hem till soffan där jag stannat hela dagen. 
 
Tyvärr är det såhär många dagar ser ut som kronisk sjuk, det går aldrig att planera något för jag vet aldrig i förväg om jag kommer ha en bra dag eller en dålig dag. Som idag, när det var en riktigt kass dag så får jag bita ihop och försöka klara av sakerna jag planerat in men ofta slutar det såhär. Kommentarer
» Sarah

Det är så jobbigt med migrän :/ Har också det ibland och det gör så sjukt ont :/

Svar: Finns verkligen ingen värre smärta :(
Carro

Precis innan jag läste det du skrev om ditt hår så tänkte jag, oj så fint hennes hår är! 😍 Haha. Det syns verkligen att det börjar bli tjockare och friskare☺️ jättefint

Svar: Tack! 😍😍
Carro

Fy, att du ska behöva må sådär :(

Svar: Det suger, verkligen! :(
Carro

» Sarah

okokprova finns olika

Jobbigt att må så illa och att värmen gör det värre! Stor kram till dig <3

Svar: Det är riktigt hemskt :( Kram! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback