slide show

Sunday, not so funday

Hej hjärtan! 
 
Hoppas ni haft en bra helg, min har inte varit toppen. Har blivit sjuk igen, har extremt ont i halsen, snuva och feber. Vad är det som händer?! Jag har läst att immunförsvaret blir sämre om man sover för få timmar och det gör jag verkligen. För min hälsas skull ska jag gå och lägga mig tidigare så att min kropp hinner få den återhämtning den behöver under natten. Hur många timmar per natt sover ni? 
Trots att jag inte mår bra måste jag till jobbet imorgon. Efter jobbet ska jag till helvetet, alltså tandläkaren. Fyfan, jag har sån tandläkarskräck. Mår på riktigt illa varje gång jag ska dit. Imorgon ska jag laga ett hål och jag gråter redan. Det är så obehagligt och gör så ont. Måste ta bedövning men får panik av tanken. Rip mig. Kommentarer

Usch krya på dig och lycka till hos tandläkaren i morgon! Det blir lite si och så för mig med sömnen dels för att jag har småbarn och dels för att jag bara jobbar natt just nu. Men brukar bli mellan 6-8h dock inte alltid sammanhängande utan många gånger blir jag väckt iaf en gång på natten av någon av barnen.

Svar: Aha, förstår det!
Carro

Sömn är sååå viktigt och jag värderar det högt. Det är lite pinsamt, men jag somnar runt 21-21:30 varje kväll😂
Jag är en morgonmänniska och jag går upp klockan 5 (börjar jobbet kl 7). Så jag sover 7 1/2 - 8 timmar varje natt. Det går på rutin, jag behöver inte ens se på kl för att veta att det är läggdags, jag blir alltid sömnig samma tid. Samma sak på morgonen, jag ställer aldrig alarmet för jag vaknar antingen prick 5 eller några minuter innan. Helt sjukt egentligen, men så har det varit i flera år för mig.

Svar: Åh herregud vad tidigt du går upp haha! Men borde verkligen ta efter dig, att sova minst 7 timmar... Så bra!
Carro


Kom ihåg


Trackback