slide show

Serietips på Netflix

Seriöst, vad gjorde jag innan Netflix fanns? Kostaden för Netflix per månad är verkligen såå värd. Tänkte tipsa om ett par riktigt bra serier som finns på Netflix, har sett klart alla dessa och alla var grymma.
Chesapeake Shores, typiskt amerikanskt familjedrama. Mamma lämnade familjen när de var små och kommer sedan plötsligt tillbaka. Drama, konflikter och kärlek. En ganska kravlös serie som var väldigt mysig, tyckte om den starkt.
Northern Rescue var den senaste serien jag kollade på, såg klart säsongen igår. Mamman i famiiljen går bort i cancer och familjen flyttar till en liten ort. Sorgen efter att ha mist någon man älskar är påtaglig och serien är riktigt fin. Man får följa med pappan, de tre barnen och mammans syster genom deras sorg och vardagsliv. Det blir kärlek, problem och drama. Längtar verkligen till säsong 2. 
Dirty John har jag tipsat om tidigare tror jag, riktigt bra men riktigt obehaglig. Jag fick seriöst migrän efter varje avsnitt haha för jag spände mig så mycket. Serien är baserad på en verklig händelse och vi får möta John som är sociopat/psykopat och Debra som blir förälskad i honom. Att detta har hänt på riktigt är oerhört obehagligt och hemskt. Enligt mig är detta årets bästa serie, ni måste se den!
Plöjde igenom Sex education snabbt, så himla lättsamma, roliga och bra avsnitt. Älskar karaktärerna och känslan i serien. Kanonbra för unga!
Gossip girl, Gossip girl <3 Bästa serien som någonsin har gjorts enligt mig och alla GG fans i världen. De som inte sett Gossip Girl är jag riktigt avundsjuk på för ni har i så fall världens bästa serie framför er. Allt är galet bra med GG, jag funderar på att se om hela igen för jag kan inte få nog av Serena, Blair, Chuck och Nate. Åhh. 
 
Jag har inte sett Störst av allt än, har ni? Jag läste dock boken när den kom ut och jag gillade den väldigt mycket så ser fram emot att se serien, men det har inte blivit av än. 
 
Har ni någon annan riktigt bra serie på Netflix att tipsa om?Kommentarer

Kul med serietips :D Jag tittar på Dirty John just nu, så bra :D

Svar: Visst är den grym!
Carro

Så bra tips! Det enda jag sett av dom är faktiskt GG :D

Svar: Åh, GG är ju amazing men då har du en massa bra serier framför dig :D
Carro

Massa tack för tipsen finaste du!! <3

Svar: Hoppas du hittade någon serie du tycker verkar bra hihi <3
Carro


Kom ihåg


Trackback