slide show

Mer fail nyår får man leta efter med förstoringsglas

Hola! 

Såg ni Wahlgrens värld idag? Jag älskar det, ser så många likheter med vår familj haha... Deras lite misslyckade nyår i Thailand fick mig att tänka på min och mammas otroligt misslyckade nyår i Singapore som slutade med att vi båda grät. Alltså orkar inte, sämsta nyårn i mitt liv lol. 
(null)
Här var jag supertaggad, min första nyår utomlands i ett varmt land och vi hade biljetter till ett av världens dyraste hotell med en fet takterrass. Låter som en dröm, right? 

Jo det hade det absolut varit om det helt plötligt inte hade kommit ett jävla monsunregn. Jag skojar inte när jag säger att det var det sjukaste regnet jag någonsin varit med om. 
(null)
3k fattigare för biljetterna, min Balenciaga väska för 7k blev helt fuckad av regnet och nu är den svinful, min systemkamera fick vattenskada, jag frös sönder uppe på toppen och såg ut som en dränkt katt, vi blev nästan ihjältrampade i hissen ner (det utbröt fullständig kaos) och sen fick vi inte tag på någon taxi för alla vägarna blev avstängda så vi blev tillsagda att vi får gå tillbaka till hotellet i monsunregn, jo tjena. Vi stod 2 timmar, 2 jävla timmar som två dränkta katter och försökte få tag på en taxi, till slut fick vi tag i en svarttaxi typ, privatperson som körde och tog 1 lax för att köra oss till hotellet, skämt eller??? Där och då ville vi bara hem och kunde tänka oss göra allt för att bara få skjuts tillbaka. När vi äntligen kom till rummet igen grät både jag och mamma av ilska och besvikelse. Alltså Guuuuud! Till råga på allt blev jag ju också påkörd av en liten asiatisk kille på cykel dagen innan nyår, blodet sprutade åt alla håll och kanter, fick fetaste ärret (7 cm!!), fick tillkalla läkare för att få penicillin för att undvika infektion och läkarbesöket kostade 2,5k. 
(null)
Jag fick halta fram de sista fyra dagarna för jag hade så äckligt ont i benet efter olyckan. 

Låter som en bra resa, huh? Det fanns faktiskt bra stunder på resan också, lovar ;-) 
(null)

(null)

(null)
Matade giraff, besökte Buddha och såg en massa häftiga sevärdheter. Nyår, den kunde jag dock varit utan. Fatta att ha taggat min första nyår utomlands i flera år och så blir det så fail det bara kan bli. Kommentarer

Tur att du skrev att det fanns bra stunder också, för det låter verkligen som en mardrömsresa! Kram

Svar: Haha jaa! Jag kommer inte in på din blogg? Kram
Carro


Kom ihåg


Trackback