slide show

Las Vegas baby

Tillbaka på Las Vegas gator. Efter det att jag kom tillbaka till hotellet igen efter incidenten med min mobil hade vi fritid hela dagen i Las Vegas innan vi skulle samlas på kvällen igen för att gå till Las Vegas skylten. Jag och ett gäng tjejer bestämde oss för att vi helt enkelt skulle bege oss på en promenad för att se vad Vegas har att erbjuda. 
Vegas är verkligen helt galet, hela staden är uppbyggd som på bilderna. Byggnader placerade tätt, tätt bredvid varandra så långt ökat kan nå längst hela boulevarden. Bara att ta en promenad i Vegas är som en sevärdhet i sig. 
Enorma Coca Cola flaskor och gitarrer på byggnaderna är alltså en helt vanlig syn i Vegas hehe.
På sommaren är Las Vegas varmt, varmt, varmt! Det är ju inte så konstigt i och med att Vegas ligger i en öken men den värmen var vi nog ändå inte beredda på. Under dagen var det ca 37-40 grader i solen och svetten bara rann, ni ser ju hur röd jag var på bilden haha. Ladda upp med en mängd vätska med andra ord. 
När vi fortsatte vår promenad längst med Vegas gator började vi komma till allt lyxigare affärer, LV, Gucci och DG tornade upp sig med rejält imponerande byggnader. Vi gick förbi så många affärer och shopaholicen inom mig ville bara fram med plånboken och shoppa haha, men det fanns det inte riktigt tid för.
 
Om man fortsätter att gå rakt fram från där vi befinner oss på bilderna kommer man så småningom till världens olika huvudstäder som Paris, Venedig och till och med Dubai. I Las Vegas har man alltså byggt upp miniatyrer av en del huvudstäder och helt plötsligt stod Eiffeltornet där, jag säger ju det, Las Vegas är crazyyy. Kommentarer

Åh sååå avis!!

Svar: Hihi!
Carro

Kul att få vara där :D

Svar: Det var absolut en upplevelse :D
Carro

Åhh ta mig dit!! Vill verkligen åka dit någon gång :D <3

Svar: Det var så coolt :D
Carro


Kom ihåg


Trackback