slide show

April 2018 till 2013

Vänner, ska vi ta och titta tillbaka i arkivet när det gäller april månad? Detta var så kul att se! 

19 april 2018
Jag hade precis tatuerat mig för allra första gången, min diabetestatuering. Älskar forttfarande den lika mycket. Det var väldigt varmt, precis som i år och jag var ute på en hel del promenader med musik i lurarna, måste återuppta det igen.
 
20 april 2017
Jag hade bestämt mig att nu så, nu ska jag ta det där förbannade körkortet! Fick ju avbryta mitt i allt ett flertal gånger pga migränen. Den 20 april bestämde jag mig för att gå all in och i augusti hade jag mitt körkort, bästa!
 
Påsklovet 2017
Vi stannar i april 2017, jag och mamma åkte till Dublin under påsklovet. Det var så kul! Gillar verkligen Dublin, vill dit igen. 
 
16-23 april 2016
Förutom att jag tydligen pluggade en massa (gick ju fortfarande på universitetet) så hade jag precis köpt min allra första riktiga systemkamera, älskar den fortfarande lika mycket som jag gjorde då. 
Lekte outfitfotograf i rosa kept, ehh oklart???
Hittade också den sötaste bilden någonsin i arkivet? Alltså ser ni <333
 
22 april 2015
 Jag färgade mitt hår brunt, alltså ehh wtf Carro. Sämsta idéen du någonsin haft. Blev så missnöjd och hatade det, lyckat. Jag vikarierade en massa, det var roliga tider!
Under påsklovet 2015 var vi London med familjen Gorny, så kul!
Jag var även helt galen i Eric Saade, jag var på riktigt ett av hans största fans haha. Minns ni den tiden? 
 
April 2014
 
Det var för 5 år sedan, alltså va? Jag kommer ihåg när jag tog denna bilden, hur läskigt att tiden går så fort? Hur som helst så pluggade jag en massa och var vid det här laget rejält skoltrött, universitetet var verkligen det tuffaste (och det tråkigaste) jag någonsin gjort. Dock såg jag rätt glad ut ändå, tänker ni också när ni ser tillbaka på gamla bilder att "fan, jag var typ snyggare back in the days än nu"??? Hahah, vad fasen.
 
April 2013
Jag hade pluggat på universitetet i ca ett år och vi tog ut våra frustrationer via sms haha.
Hittade tydligen på en massa roligt med kompisar, hängde mycket med Anna-Maria som jag pluggade tillsammans med. Miss you girl! Här var vi på Emporia. 
Hängde även med Erika och Malin i Helsingborg. Åh, så kul jag hade det. Helt plötsligt känns mitt liv nu typ 298492 gånger tråkigare? 
 
Det där var april de senaste 6 åren, ojoj vad tiden går. Det är nog det jag tycker är allra roligast med att ha blogg, att det är som en dagbok där man kan gå tillbaka i tiden för att se vad man hade för sig. Bloggen har hängt med mig sen år 2008, liksom va. 11 år?!
Kommentarer

men så roligt att få se tillbaka :D

Svar: Jaa, det är en av de roligaste sakerna med att ha blogg :D
Carro

Så kul att kika tillbaka ju!

Svar: Verkligen! :)
Carro

Alltid lika kul med en tillbakablick :D

Svar: Eller hur, älskar det :D
Carro

» Jenny

Visst är det roligt att kunna se tillbaka ☺️ Det är roligt att ha minnena sparade 😊

Svar: Håller med! Superkul :)
Carro

Så roligt att läsa :D Kram

Svar: Hihi, kul :D
Carro


Kom ihåg


Trackback