slide show

Be strong girl

Veckans mål kan vi ju skrota helt. Haft den värsta veckan på mycket länge faktiskt, jag som var taggad på en riktigt bra vecka. Måndag var bra och tisdag för okej förutom att jag bröt ihop på jobbet, känns bara för mycket just nu. 

På tisdagkväll fick jag superont i magen och hela onsdagen kantades av mensvärk från helvetet. Vet inte om jag pallar en till sån månad faktiskt. Jag har nog på detta också fått magkatarr och det i kombination har gjort så att jag gråtit flera timmar om dagen. På torsdagen trodde jag inte det kunde bli värre, men jo klart det kan... Jag fick superont i halsen och blev bara sjukare och sjukare. Igår stannade jag hemma från jobbet för andra gången under 2,5 år. Jag är aldrig borta från jobbet, fick sån ångest. En elev ringde till och med mig igår och undrade var jag var för "du är ju aldrig borta Carro", haha åhh <3 Jag stannade i alla fall hemma under förmiddagen och klockan 13.15 hade jag tid för botox i Kristianstad och kunde bara inte boka om den. Trodde seriöst jag skulle dö när jag satt i väntrummet, mådde såå dåligt. Fick 37 sprutor, ni kan ju bara tänka er vilket helvete det var. Tårarna rann samtidigt som nålarna stack i huvudet. Usch, vill aldrig göra om det. 

När jag kom hem mådde jag om möjligt ännu sämre och började en penicillinkur. Mitt blodsocker gick bananas och jag fick ketoner (livsfarligt för en diabetiker), natten slutade med att jag fick ställa klockan på 03 och 06 för att kontrollera blodsockret. Jävla diabetes.  (null)
Såhär såg dagen ut igår, blodsockret ska ligga inom det gröna. En frisk person kommer aldrig må såhär men som diabetiker är detta något att kämpa med dag ut och dag in. Inte nog med att jag är sjuk så blir kampen med blodsockret ett rent helvete. Stiger alltid galet mycket vid infektion i kroppen och bara blodsockret i sig gör att kroppen mår skit + feber, halsont, migrän och influensasymptom på det. 

Det finns personer med en väldigt svårinställd diabetes där blodsockret ser ut såhär var och varannan dag. Igår tänkte jag att det inte är konstigt att en del personer väljer att avsluta sitt liv när diabetesen gör livet till ett levande helvete varje dag. Hade jag haft sådant här blodsocker varje dag och aldrig kunnat få rätt på det hade jag faktiskt inte orkat leva. Att personer tar självmord till följd av din diabetes är det ingen som pratar om men det borde verkligen lyftas för det är helt fruktansvärt. 

Idag mår jag fortfarande skit, jag har legat under täcket hela dagen. Detta som skulle bli ett så härligt påsklov, jag har verkligen sett fram emot denna veckan så mycket efter en tuff termin. Blir så ledsen och besviken på allt 😢 Avundas personer med en bra hälsa, jag mår aldrig bra och är så trött på det. Migrän och diabetes är en helveteskombination men som min tatuering säger, be strong girl. Det är vad jag ska vara. Kommentarer

Hjärtat!! Hippas du får må bra nu <3<3<3

Svar: Åh, hoppas jag med :( vill bara bli frisk :( <3
Carro


Kom ihåg


Trackback