slide show

19.03

Hoppas allt är bra med er! 
(null)
Jag lever, om än knappt. Det är väldigt mycket på jobbet, en stor del av min vakna tid går åt just jobb. Jag har helt enkelt lite för många bollar i luften samtidigt. Nationella proven är i alla fall färdigrättade vilket känns så galet skönt! Bara all annan rättning kvar. Jag har också tagit på mig delat ansvar att fixa inför 9ornas avslutningsfest, ehhhm men ja, det blir säkert skoj! 

Annars går en del av fritiden åt att läsa in mig så mycket som möjligt på New York för att försöka få en bild över vad vi vill göra där vilken dag. 

Nästa vecka är sista veckan innan påsklovet, det går ruskigt fort! Jag längtar till sommarlovet för jag vill bara åka till NY nu nu nu men samtidigt vill jag verkligen inte att att terminen ska vara slut för då måste jag släppa mina älskade, älskade 9or! Jag vet inte hur jag kommer klara mig utan dem 😫 Jag hatar sådana här förändringar mest av allt, de är helt underbara och det kommer bli så fruktansvärt tomt utan min mentorsklass. Innan dess har vi dock både Liseberg och avslutningsfesten att se fram emot! Kommentarer

Jobbigt då det är mycket inom arbetet just nu. Skönt att NP är rättade och klara. Önskar dig all lycka till med resterande av rättningarna och även avslutnings festen :)

Svar: Tack snälla :D
Carro

Åh jag vet hur jobbigt det är med för många bollar i luften, men du klarar det nog :) Vilken fin bild på dig tjejen!

Svar: Tack snälla! <3
Carro

Härliga bilder :D

Svar: Tack :D
Carro


Kom ihåg


Trackback