slide show

Dags att göra något åt gummans hår

Idag ska mitt hår äntligen få sig en rejäl uppfräschning! Yey på den säger vi nog alla, det var faktiskt 11 (!!) månader sedan jag färgade håret sist, oh my det är ju helt sjukt. Dock ville jag verkligen att mitt hår skulle få stärka till sig och bli mer friskt, sen är det ju väldigt dyrt att färga plus att jag helt enkelt inte haft orken att faktiskt gå till frisören. 
Har ni sett något sjukare haha...? När jag har håret uppsatt och man ser mig framifrån ser det ut som om jag är brunett :-) Dock tycker jag inte det ser speciellt fult ut med utväxt när man är mörk och har färgat håret blont, blir en helt okej kontrast som inte stör mig nämnvärt. 
 
Dagen kommer alltså att spenderas i Kristianstad hos frisören, jag tycker verkligen inte om att gå till frisören. Vissa tycker det är en avslappning i sig men jag spänner mig bara och vill därifrån så fort som möjligt. Hoppas jag blir nöjd, vi hörs efteråt. Kommentarer

Hoppas verkligen det kommer bli toppen hos frissan idag!! :D <3

Svar: Vet själv inte riktigt vad jag tycker haha, men det blev ljusare i alla fall :) <3
Carro

Ser att du har air pods, funkar dem bra? Ramlar dem inte ur öronen hela tiden?

Svar: Bästa jag köpt!! Fattar inte hur jag kunde leva utan mina air pods innan haha. De ramlar i princip aldrig ur öronen, bara om man råkar dra med de med håret.
Carro

Hoppas du blev nöjd med håret!

Svar: Vet själv inte riktigt vad jag tycker haha, men det blev ljusare i alla fall:)
Carro


Kom ihåg


Trackback