slide show

Birthday gifts

När jag frågade vad ni vill läsa mer om här på bloggen fick jag en kommentar om att jag ska visa upp mer shopping som på den "gamla goda tiden" haha, er önskan är min lag! 
 
Jag fyllde ju 26 år den 26 februari och fick jättefina presenter av mamma, det är helt sjukt hur bra hon känner mig. Mamma är verkligen världsbäst på att ge presenter, jag blir i princip aldrig besviken. Fick så himla fina saker. 
Väska från Kenzo, kan verkligen inte bestämma mig om den är fin eller ful så jag har kommit fram till att den är fulsnygg. Den är i matt/genomskinligt material och det är en shopping bag, den ska lätt med till New York :-)
Ryggsäck från Puma, den är från Kenzas kollektion för Puma. Hade aldrig sett denna innan men den är så snygg! Älskar de guldiga detaljerna och att den är lagom stor, har redan använt den en massa och denna ska också lätt med till NY.
Swimwear necessär från Calvin Klein, wow den kommer vara så perfekt i sommar till stranden. Här kommer jag att ha mobil, hörlurar, solskydd till läpparna och min pump och blodsockerapparat. 
En riktigt vacker ring från Thomas Sabo. Eller jag fick egentligen en annan ring men mamma sa redan till kvinnan i affären att "Jag tror inte detta är min dotters smak så hon lär komma in och byta till en annan ring" och japp, den fick mamma också rätt på. Jag valde istället denna i roséguld, älskar den. 
 
Sedan blev jag också bjuden på middag på Steakhouse i Kristianstad och så fick jag ett svart set som består av byxor och tröja, haft det på en massa bilder sedan min födelsedag. Blev så nöjd med allt, tack mamma <3Kommentarer

Men alltså hallåååååååå Puma väskan är ju att dö för!! :D

Svar: Tack snälla! Älskar den :D
Carro

Åh vad nice :)

Svar: jaa! :)
Carro

Wow så snygg!!

Svar: Tack :D
Carro

Men riktigt fina presenter!!

Svar: Tack! :D
Carro


Kom ihåg


Trackback