slide show

Welcome to Casa Cook

Okej, nu tänkte jag ta och visa bilder & berätta mer om en av de bästa resorna jag varit på. I somras var jag ju en vecka i Grekland med mamma, närmare bestämt på Kos. 
 
Vi bodde på det exklusiva hotellet Casa Cook som jag hade hört mycket bra om. Det är dock en speciell stil över hela hotellet och inredningen är verkligen varken i min eller mammas smak. Jag kommer tillbaka till detta senare. 
 
Hur som helst så gick resan ner bra och bussresan var verkligen så skön eftersom den var drygt 15 min. 
När bussen släppte av oss möttes vi av typ världens lugnaste oas, det var så tyst och lugnt. Här var det ingen vanlig incheckning utan man satte sig här och väntade på att en i receptionen skulle komma fram och sköta incheckningen. Till så länge fick vi en välkomsdrink men den var ingen höjdare haha.. 
Jag passade på att fota omgivningarna lite. Som ni ser så bodde man i egna casas, därav namnet Casa Cook. Det huset ni ser på denna bilden längst ner var väldigt exklusivt med egen pool, det hade inte vi. 
 
Efter ett tag när incheckningen var avklarad kom en golfbil och hämtade oss för att köra oss till vårat hus. Jag kände mig som i en amerikansk film haha :-)
OBS, ni ser där gardinerna hänger? En dag skulle jag ta mina inneskor som hade hamnat lite under gardinen och när jag rör på gardinen kommer VÄRLDENS STÖRSTA OCH ÄCKLIGASTE SPINDEL fram, åh herre jag trodde att jag skulle svimma :( Jag blir fortfarande äcklad när jag tänker på den. För er som inte vet så har jag verkligen fobi mot spindlar, jag kan få riktig panik och börja storgråta. Mamma blev också rädd för den var verkligen enorm. Jag ringde receptionen som skickade en kille som dödade spindeln. Öhhhhh :( Detta är verkligen typ den enda orsaken som gör att jag nog inte skulle åka hit igen.. 
När jag och mamma kom in i rummet blev vi både chockade och besvikna. Jag hade så höga förväntningar i och med att resan var svindyr men när vi kom in så bara ehhh vad är detta?! Rummet var verkligen så långt ifrån våran smak det går att komma. Vi avskyr bruna, mörka färger och allt som är av halm haha. 10/10 fail. Jag kom då på idéen att börja med att ta av det bruna överkastet från sängen, stoppa in de två mattorna som fanns på var sin sida av sängen under sängen och bort med de bruna kuddarna. Helt plötsligt blev rummet 10 gånger mer moderna :-) Ju längre veckan gick desto mer började vi att tycka om rummet, ibland behöver man väl ett tag på att vänja sig eller något..
En väldigt viktig sak för oss när vi reser är havsutsikt, ja som ni ser fanns det inte här. Det visste vi redan men besvikelsen blev ganska stor när det enda vi såg var grannarnas hus.. Jag som verkligen avskyr allt som har med insekter att göra satt inte på altanen en enda gång för det kryllade av äckliga insekter. Annars sitter jag alltid på balkongen, kollar på solnedgången och njuter. 
 
Efter en stund gick vi till hotellets restaurang för att beställa något att äta, vi var riktigt hungriga. 
Jag åt souvlaki med deras potatis, souvlakin var verkligen inte god så den rekommenderas inte! Däremot var potatisarna riktigt goda. Till det åt jag pitabröd som blev en favorit under veckan. Mamma åt risotto och den var tydligen god.
 
Efter maten la vi oss på stranden en stund. Jag tror jag somnade en stund och vaknade till av att något sved hemskt på ryggen. Tydligen hade jag fått ett rejält bett, har aldrig känt den smärtan innan av ett bett. Jag vet inte vad det för för insekt men gissar på geting eller något liknande. Det var såå svullen, började blöda och blev väldigt rött. Vi fick snabbt gå från stranden och uppsöka hjälp. Jag fick någon salva som jag smörjde ett antal dagar tills det blev bättre. 
 
Vilken bra första dag :-) Nej inte riktigt haha, det blev lite fail. Nu känns det som om jag klagat en massa men jag lovar er - det blev bara bättre och bättre ju längre veckan gick :-) Till slut ville vi inte åka hem!
 Kommentarer

Vad tråkigt att hotellet var en sån besvikelse :/

Svar: Började dock gilla hoteller sen haha men första intrycket var inte riktigt i min stil..
Carro

Åh vad gott!

Svar: Ja, supergott!:)
Carro


Kom ihåg


Trackback