slide show

GUCCI

Hur skönt med helg? I fredags var jag kvar lääänge på jobbet, faktiskt till kl 19. Fick väldigt mycket rättning gjord vilket kändes som en stor lättnad. Det är tufft att ha två 9or, jag som aldrig undervisat 9or tidigare - dock är det oerhört kul! 

Igår när jag kom hem kollade jag på idol och däckade ganska direkt efter. Idag var jag på stan och åt lunch och sedan åkte jag för att hämta mitt marmorbord som kommit, passade även på att köpa en supersnygg väggklocka i guld & svart. 
(null)
Till min lycka var det bara att veckla ut benen och lägga på marmorskivan, tur det för jag har verkligen inte tålamod till att skruva ihop saker.. 
(null)

(null)
Tidigare i veckan beställde jag en Gucci bok och en liten bok från Chanel. Tycker Gucci boken är grymt snygg! Den passar väldigt fint ihop med marmorbordet. Jag kommer nu att ha dessa i min walk in closet. Är så nöjd! 
(null)
Innehållet är väldigt exklusivt och snyggt! Har bara hunnit bläddrat igenom boken, den väger nästan 3 kg haha.. 

Jag funderar på att köpa ett till likadant marmorbord och någon liknande bok från Dior eller så, och ställa det i mitt andra rum. 

Imorgon är planen dels att få undan lite jobb och åka till Kristianstad till affären MIO. Där bordet står nu hade jag ett stort vitrinskåp som tog upp en massa plats och egentligen gillade jag aldrig riktigt det, dock hade jag mina necessärer, deo och liknande där så jag behöver en vägghylla! Hittade en fin på MIOs hemsida så ska kika in den imorgon. Sakna men säkert börjar min walk in closet bli en komplett dröm :) Kommentarer
» E

Vart är bordet köpt???? Skulle du kunna länka!!!!
Tack på förhand :))))

Svar: Här kommer länk! :) det går att beställa via webben!
https://www.bromollamobler.se/Produkter/Vardagsrum/Bord/Sidobord/Sidobord_Marbilus_vit_massiv_marmor?id=7332586290388
Carro

» sarah

fina saker

Svar: Tack :)
Carro

Har tyckt att den är en dröm sen första bilden du visade... #avismenintemissundsam

Svar: Hehe åh tack!:)
Carro


Kom ihåg


Trackback