slide show

Evening @ Casa Cook

Andra dagen i Grekland spenderade vi på stranden, det var verkligen helt fantastiskt. På kvällen bestämde vi oss för att äta på hotellets restaurang. Jag bestämde mig för svart, en enkel topp, kjol, bandana och min älskade Balenciaga.
Medan vi väntade på ett ledigt bord passade jag på att gå ner till stranden för att kolla på solnedgången, så fantastsikt vackert med bergen i bakgrunden. Dock blev jag nog biten av en miljon myggor här..
Tycker det är så underbart att kunna sitta utomhus och äta middag utan att frysa. Jag känner mig så lycklig utomlands, det är verkligen balsam för min själ.
Invigde mitt vackra halsband från Thomas Sabo som jag fick av mamma i födelsedagspresent, har även matchande ring och armband. Verkligen de finaste smyckena jag äger <3
Låt mig presentera Iliana, typ världens underbaraste tjej!! Den mest fantastiska servitris jag någonsin träffat, hon förgyllde verkligen dagarna på Casa Cook något enormt. Så sjukt härlig, rolig, spontan, sprallig och söt som socker. Jag brukar ha ganska svårt för nya människor, det händer inte jätteofta att jag klickar med nya människor på direkten men Iliana, wow! Under veckan skrattade jag och mamma tills vi grät tillsammans med Iliana och Fatima, en av de andra servitriserna. 
Mamma åt zucchinipasta och jag beställde in tre förrätter för jag var inte jättehungrig. Vitlöksbröd, pitabröd och deras hemmagjorda potatis - alla tre rätterna var underbart goda.
💖
Här ser ni underbara Fatima i mitten och våra bordsgrannar. Under slutet av middagen började vi prata med dem, vi frågade vad de hade ätit för att det såg så gott ut och sedan fortsatte samtalet. De är från Skottland och ett fantastiskt par, så himla trevliga båda två. De älskar också att resa och var så himla öppna och roliga. Detta var ändå den mest "normala" bilden av de alla, på de andra bilderna brister alla ut i gapskratt. Kan ju sammanfatta med att det var den roligaste middagen jag varit med om i hela mitt liv. 
Vi avslutade med efterrätt, min chokladfondant var okej men den var ingenting jämfört med choklad petit chouxen jag åt senare i veckan, wow.
Älskade Iliana! Vi följer varandra på Instagram, kul att följa hennes liv i Grekland. 
På kvällen arrangerade hotellet beachparty så vi gick det med våra nyfunna vänner. Dansade barfota i sanden och njöt av musiken. Dock stannade vi inte jättelänge för myggorna var hemska. Jag brukar bli myggbiten under sommaren men här i Grekland var det helt sjukt. Det kan inte heller ha varit vanliga myggor för betten blev enorma, väldigt röda och kliade sönder. En morgon räknade jag mina myggbett på benen och fick det till 21 (!!), snacka om sjukt. Under slutet av veckan köpte vi myggsprej, det hjälpte en del men missade man att spraya på 1 cm på ben eller armar så blev man myggbiten på just det stället, sjukaste :/
 
Förutom myggorna var det en helt underbar kväll.



Kommentarer

Ser verkligen så magiskt ut! WOW<3 Kram fina du!

Svar: Det var helt magiskt! <3
Carro

Åh gud så gott!

Svar: Supergott!
Carro

Vilka härliga bilder du bjuder på :D

Svar: Tack snälla:D
Carro

Så kul! :)

Svar: Ja! :)
Carro

Så fina bilder!! Men usch för alla myggor :o

Svar: Myggen var hemska!!
Carro

Härliga minnen och bilder, tror myggorna haft ett giftår för jag har oxå fått stora märken och jag brukar inte ens bli myggbiten... även hemma blev det fula märken...

Svar: Helt galet..
Carro

Åh vad mysigt det ser ut!!

Svar: Det var det verkligen!:)
Carro

Men alltså guuu vad fantastisk det ser ut!! Den där efterrätten alltså - DRÖM <3

Svar: Såå gott!<3
Carro

Men så kul att ni klickade så bra med tjejerna! <3

Svar: Ja det är verkligen härligt när man klickar direkt med nya personer :D
Carro

åh härligt mindre skoj med myggorna, jag har redan kollat 2 olika hotell på kreta för nästa år :) fina ni är mamma o du

Svar: Åh underbart! Vilken sida bokar du via när du bokar hotell? :)
Carro

» Sarah

Ja känner mej me så lycklig utomlands :)
Så god den första efterrätten ser ut :)

Svar: Visst är det helt underbart att vara utomlands..
Carro

Åh vad underbart det ser ut!

Svar: Det var det verkligen!
Carro


Kom ihåg






Trackback