slide show

En kväll i Tigaki

Första kvällen på Kos ville vi inte äta på hotellets restaurang, därför tog vi en taxi till byn Tigaki för att det fanns som sagt inga restauranger eller affärer i närheten av hotellet.
Vi kom fram lagom till den vackra solnedgången som färgade hela stranden och byn rosa. Jag slutar aldrig förundras över solnedgångar, jag tycker att det är ett sådant vackert naturfenomen. 
Medan solen gick ner gick vi igenom byn för att kolla utbudet på restauranger och affärer. Där fanns en hel del att välja mellan.
När vi sedan kom tillbaka till stranden var det om möjligt ännu vackrare. På denna bilden har jag endast ändrat ljusstyrka och kontrast, det såg verkligen exakt ut såhär.
Det hade blivit ganska sent innan vi hade checkat utbudet och bestämt oss för var vi ville äta. Vi hittade en jättefin restaurang precis vid stranden men då visade det sig att de stängde kl 21, vilken restaurang stänger kl 21 utomlands?! Hur dåligt som helst, vi fick gå till en annan taverna istället. Maten var helt okej men inte mer än så, jag som älskar grekisk mat. Dock var det ett mysigt ställe och jag och mamma hade en kanonkväll :) Kommentarer

aa det var det

Vad bra att ni hade en bra kväll trots besvikelsen med maten!

Svar: Jaa, det blev absolut en bra kväll :)
Carro

» sarah

åh vilka häliga bildeer

Svar: Tack!
Carro


Kom ihåg


Trackback