slide show

Hey

(null)
Meeen gullemorfar <3
 
Han glömmer hela tiden vem jag är :( När han ser mig kommer han ihåg mig men när han varken ser eller hör mig utan bara hör mitt namn då kopplar han inte vem det är. Älskar honom supermycket ändåååå <3 
 
Lasern igår gick bra! Läkaren var verkligen duktig och professionell och han övertalade mig att göra mer än vad jag hade tänkt. Jag hade en ganska stor leverfläck på pannan som jag länge velat ta bort men varit rädd för att det ska göra ont, han tyckte vi skulle ta den direkt och även en leverfläck på halsen. Jag fick bedövning (sprutan i halsen var bara så sjukt obehaglig, fyfan) och sedan skar han bort leverfläckarna. Blodkärlet under ögat tog han också bort, inte med laser dock utan med några nålar och därefter laserbehandlade han mitt ben, hade några ådror där, laser gjorde svinont - tyckte det var värre smärta än när jag gjorde min tatuering. Nu kommer det ta cirka tre veckor innan jag ser skillnad på benet och jag ska försöka att inte gå så mycket under dessa veckor så att det ska läka fint. Som ni ser på bilden är det rött och svullet just nu, både under ögat och i pannan men det kommer att gå bort sedan när det läker. Är väldigt spänd på att se resultatet :-) 
 
Just nu är mamma och brorsan på kyrkogården och hälsar på mormor, jag stannade hemma med Jack. Strax ska vi till Galaxy igen och shoppa en sista gång plus fika. Imorgon åker vi hem till Sverige!



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback