slide show

Då kör vi igen

Jobbveckan är i full gång igen, måndagen var tuff för jag sov riktigt kasst på natten mellan söndag till måndag. 
(null)
Har varit jätteskönt med lov, trots att det såklart var för kort. Nu när jobbet är igång igen känns det bra, jag älskar ju mitt jobb och det var kul att träffa mina elever igen. Mina lektioner flyter verkligen på bra detta läsår, det känns kanon. Jag har lyckats arbeta fram en bra balans mellan studiero, respekt men samtidigt goda relationer, roliga stunder och förtroende. Det känns oerhört bra. 

På bilden ser ni gårdagens outfit. Jackan är ny och den är från Nike, jättefin. Jag hade min nya midjeväska och det var ju lite kul för pratade med mina elever innan lovet och sa att jag hatar dessa väskor mer än allt och så kom jag med en dagen efter lovet. Haha, smak kan ändras 😜 Skorna är Gant och byxorna från Gina Tricot. Till det hade jag en tröja från Ralph Lauren. 
(null)

(null)
Nu ska jag fortsätta jobba lite innan jag ska sova. I år har jag mycket ansvar för de nationella proven i svenska och det är ju första gången jag har 9or (!!), två av tre närmare sagt. Det är väldigt roligt att ha 9or, dock lite nervöst inför nationella proven. Det känns som om det inte alls var länge sedan jag själv gjorde NP i skolan och nu håller jag själv i det, grejen med att vara ung lärare. 

Ha en trevlig kväll ❤️Kommentarer

Kom ihåg


Trackback