slide show

Till dig, världens bästa mamma

En stor kram till alla mammor på mors dag! Det är så härligt att se alla som postar på snap, insta och Facebook - så mycket kärlek och så många "världens bästa mamma". 

För mig är min mamma världens bästa mamma och hade alla barn i världen haft en sån mamma som jag har så hade världen sett så mycket bättre ut. 

Min mamma är inte bara min mamma utan även min allra bästa vän. För mig betyder hon allt. Vi kan skratta tillsammans och gråta tillsammans. Hon är alltid den jag ringer först, oavsett om det är bra eller dåliga nyheter jag kommer med. Hon är alltid den jag tänker på först i alla situationer och hon är den klokaste, mest omtänksamma och starkaste kvinnan jag känner. Hon har uppfostrat mig till den unga kvinna jag är idag. Jag är henne evigt tacksam för allt, för att hon alltid satt mig och min bror i första hand. Min mamma är en supermamma, min supermamma. Hon ställer alltid upp för mig och jag önskar att någongång ge tillbaka för allt hon gjort för mig men jag vet att det är omöjligt för mamma har gjort allt och lite till. 

Jag hade klarat mig med en person livet ut och det är min mamma. Utan mamma - inget jag. Jag älskar allt med dig, min hjälte. ❤️
(null)

(null)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback