Sommarens planer

Sommaren närmar sig och likaså sommarlovet! Även om det hade varit varmt heela sommaren här hemma i Sverige hade jag velat åka bort, bort! Jag tycker verkligen inte om att vara hemma under sommarlovet, hade helst varit borta den största delen. Nu är sommarplanerna klara och såhär kommer min sommar att se ut.
 
Polen
Några dagar efter att jag slutat jobbet och gått på sommarlov ska vi till Polen. Förra året var vi på bröllop i maj och åkte sedan inte dit under sommaren vilket verkligen var hemskt, mamma har mått så dåligt över det. Jag saknar Polen riktigt mycket. Träffa morfar, shoppa, shoppa, shoppa, äta, fika och bara byta miljö. Polen är mitt andra hem och jag kommer alltid älska att åka dit. 
Vi stannar i ca 8 dagar
 
Cypern
Några dagar efter att vi kommer hem från Polen åker vi till Cypern, jag är såå taggad! Det var många år sedan jag var i Cypern och då i Ayia Napa, denna gången ska vi till Fig Tree Bay - har någon av er varit där? Det är ett helt nybyggt hotell och som om inte det vore nog är det ett vuxenhotell, så skönt att slippa alla barn!
Därefter är jag hemma några veckor för att sedan åka till Grekland! Oh my vad jag längtar, Grekland är mitt favoritland av alla jag varit i. Det är något speciellt med Grekland. Vi ska till Kos, har bara varit på Kreta innan så det ska bli roligt att upptäcka en annan del av Grekland. Vi ska bo på ett superfint hotell, även denna gång ett vuxenhotell. 
Sist men inte minst ska jag till Polen igen, denna gången till huvudstaden Warszawa! Jag har aldrig varit där tidigare, mamma har länge velat visa mig staden men det har aldrig blivit av. Anledningen till att vi åker dit är för att gå på Ed Sheerans konsert! Förra året såg jag honom i Globen, valet i år stod mellan Stockholm och Warszawa där det senare lät mycket mer lockande. 
 
Kort därefter börjar jobbet igen och då är det ett nytt tufft läsår som väntar med nya utmaningar. Jag behöver verkligen detta sommarlovet till att bara slappa och ta hand om mig själv. Kommer bli en bra sommar det här :) Efter sommaren är det dags att börja spara pengar igen för på höstlovet lutar det åt Prag och under sportlovet eller påsklovet Dubai, jag hoppas verkligen det blir av. 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback