Senaste veckan

(null)
(null)
(null)
(null)
På valborg var vi hos familjevänner och grillade. Det var verkligen en toppenkväll! Evelina är en helt fantastisk värdinna och varje gång man är hemma hos dem blir det en lika bra kväll. Kolla bara hur bordet ser ut, precis som en tavla. 

Maten var fantastisk god! Jag åt tills jag var nära att spricka. Jag älskar verkligen grillat, det finns inget godare!!! I och med att vi inte kan grilla här så är det heaven on earth när jag får äta grillat hehe. 
(null)
(null)
(null)
Älsklingen har ju fyllt 5 år så igår tog vi med honom på äventyr. Först åt vi lunch och därefter fick han välja en födelsedagspresent, han valde lego! En mycket mysig dag med min favorit. 
(null)
(null)
(null)
På kvällen gick jag på promenad, älskar vara ute när det börjar bli svalare. Finns inget jobbigare än att vara ute när svetten rinner (förutom vid havet eller liknande för det är bara nice) 

Söndag igen, igår hade jag verkligen en lugn dag. Hade Nashville maraton, plöjde igenom en massa avsnitt av bästa serien! Idag ska jag rätta och planera. Jobb imorgon igen! Kommentarer

Åh, vad härligt!

» sarah

ser ut som fu haft myssigt =)

Svar: Väldigt mysigt :)
Carro


Kom ihåg


Trackback